DELOVAO JE KAO NEŽNI DŽIN: Ovaj zgodni frajer jedan je od NAJSUROVIJIH AMERIČKIH UBICA!

Ostin Haruf
Printscreen

Bio je uzoran đak i divno dete, dok jedne noći nije načisto poludeo...

 

Ostin Haruf delovao je kao nežni džin. Odličan učenik i još bolji sportista – trenirao je fudbal i rvanje. Trebalo je da upiše Univerzitet na Floridi. Svi su ga poznavali kao tihog i finog dečaka.

A onda, jedne avgustovske večeri, sporečkao se sa ocem i napustio restoran u kojem je večerao sa roditeljima. Prepešačio je skoro šest kilometara po vreloj noći i došao do garaže nepoznatog sredovečnog bračnog para.

Kada je policija došla, na poziv komšinice, zatekli su troje izbodenih ljudi – bračni par (oboje izbodeni na smrt) i komšija koji je došao da pomogne (teško povređen), a Ostin Haruf nalazio se “na sve četiri” iznad jedne od žrtava, ispuštao je životinjske krike i pokušavao da tom čoveku odgrize lice.

Iako je najpre postojala sumnja na zloupotrebu narkotika, istražitelji su došli do dokaza i informacija da se mladićevo ponašanje drastično promenilo nekoliko sedmica pre zločina. Ostin je imao i YouTube nalog na kome su se nalazili mnogi klipovi koji su prikazivali znake da je Ostinu potrebna pomoć.

Imam u sebi psiho stranu i normalnu stranu. Izgubio sam razum, pomozite mi da ga nađem – zavapio je u jednom od njih.loading...