DEVOJKA KOJA MISLI DA JE VAMPIR: “Stara sam 600 godina i živim jer PIJEM LJUDSKU KRV” (FOTO)

Lilit Vampir (27) iz Londona tvrdi da je vampir star 600 godina, a zbog neobičnog načina života skupila je više od 150.000 pratilaca na Instagramu. Iako ima sasvim običan posao, Lilit se posvetila tome da živi "vampirskim" životom, odnosno pridržava se određenih pravila ponašanja, prenosi ladbible.com.

Printscreen Instagram/lilith_vampyre

Izbegava direktno sunce i sunčevu svetlost i tvrdi da najviše energije ima tokom noći. Njena očaranost vampirima započela je još dok je bila devojčica, pa je počela da gleda filmove i čita knjige o vampirima.

– Prvo sam upoznala ovakav život kada sam pogledala Drakulu i tada su me očarala ova mistična bića. Volela sam sve što je bilo povezano s vampirima, a to mi je pomogla da pronađem i druge ljude poput sebe – ispričala je.

View this post on Instagram

When the Devil is too busy And death’s a bit too much They call on me, by name you see For my special touch ⚰️

A post shared by 𝕷𝖎𝖑𝖎𝖙𝖍 (@lilith_vampyre) on

Veruje da je vampir postala s 18 godina, ali tada to još nije u potpunosti znala. Sada je shvatila svoj “stvarni” život i počela u skladu s njim i da se ponaša. Ona ne izgleda samo kao vampir iz raznih knjiga i filmova, već je priznala da pije ljudsku krv. Otkriva kako krv dobije od osobe koja razmišlja isto kao i da ta osoba nikada nije u opasnosti kao u filmovima.

– Prvi put sam ljudsku krv probala iz znatiželje. Imala je ukus gvožđa, poput bakra. No ukus je različit kod svakog. Napravimo rez na neprimetnom delu tela i otuda dobijamo krv. To su uglavnom moji prijatelji ili ljudi koje sam upoznala kroz svoj životni stil. Ne treba mi velika količina krvi, sve je zapravo u samom činu, vrlo je intimno – ističe Lilit.

View this post on Instagram

Going out 🦇🖤

A post shared by 𝕷𝖎𝖑𝖎𝖙𝖍 (@lilith_vampyre) on

Ova devojka veruje da zapravo ima 600 godina, a tvrdi i da oseća veliku povezanost s prošlošću, prenosi Večernji list.

– Ponekad se osećam prastaro. Uvek me je zanimala istorija i puno se promenilo od tada, ali pređašnji svet mi je poznat, kao da sam živela u njemu – objašnjava.

View this post on Instagram

𝔗𝔥𝔢 𝔫𝔦𝔤𝔥𝔱 𝔦𝔰 𝔪𝔶 𝔡𝔞𝔶 #gothgirl #vampyre #vampire #pale #blood

A post shared by 𝕷𝖎𝖑𝖎𝖙𝖍 (@lilith_vampyre) on

Takođe je otkrila da u svom životnom stilu istinski uživa. Najviše joj se sviđa osećaj slobode i moći, ali i druženja s “drugim vampirima”. Za nju je ovaj život ključ za lično napredovanje, ali i za shvatanje ljudske vrste i života.loading...