“Druže, ostavi se alkohola i droge”: Novosađanin ostavio bizarnu poruku komšiji o kojoj bruji ceo internet (FOTO)

Revoltirani Novosađanin moli svog komšiju koji urliče od dva sata iza ponoći do ujutru da se okane droge i alkohola i da demone koje ima u sebi istera radom.

Zgrada
Pixabay.com

Ne mora uvek sve da bude po pravilima, zar ne? Baš dobar primer za to mogu poslužiti Novosađani.

Naime, ako hoćemo baš po pravilima, stanovnici Novog Sada važe za “mirne” ljude, uvek su staloženi i smireni, čak i kada se svađaju, ne biste nikada rekli da je svađa u pitanju. Međutim, i Novosađani umeju da se iznerviraju.

Pravi pokazatelj i dokaz toga jeste jedna hit poruka koja je osvanula u jednoj zgradi u Novom Sadu, poruka koja je ostavljena iritantnom komšiji i preko koje se jasno vidi nervoza jednog stanara koji, reklo bi se, “gori” od nervoze.

O čemu je reč, naime, u poruci zalepljenoj na prozor revoltirani Novosađanin moli svog komšiju koji urliče od dva sata iza ponoći do ujutru da se okane droge i alkohola i da demone koje ima u sebi istera radom.

Komšiji koji urliče od 2 po ponoći pa do rane zore: O, pomoli se Bogu i izbaci te demone iz sebe radom, ne vrištanjem i deranjem. Ako ti dođem da ti otpjevam uspavanku, imaćeš razloga za dranje – pisalo je u poruci.

Miran san donosi divan dan, ili u ovom slučaju, divan dan za ceo komšiluk. I to u Novom Sadu, i to komšiluk u kome, verovali ili ne, postoji jedan nervozni komšija.