Lekari su sumnjali da ima TUMOR… prvi rez je otkrio MNOGO SABLASNIJU ISTINU! (FOTO)

Sanju Bagat
print screen/facebook.com/Jamie Griffin

Indijac Sanju Bagat se čitavog života suočavao sa problemom prevelikog stomaka. Kako sam kaže,  od rođenja su dimenzije trbuha bile nesrazmerne u odnosu na njegovu građu, sve do 1999. godine kada je taj problem postao mnogo ozbiljniji od estetskog.

Usled mnogobrojnih tegoba, Bagat se javio u lokalnu bolnicu a doktori su odmah posumnjali na tumor i zakazali hitnu operaciju. Kada je napravljen rez, pred očima lekara se odigravala scena kao iz horor filmova. Kako se utroba otvarala, najpre je iz unutrašnjosti njegovog tela počela da kulja čudna tečnost, a zatim su se na njihovo zaprepašćenje ukazali jedan, pa drugi ud, deo genitalija, vilica a potom i kosa.

Na prvi poled je svima izgledalo da je ovaj muškarac nosio u sebi novi život. Ali istina je bila drugačija. Bagat je iz sebe izbacio delove tela svog brata blizanca. To znači da je njegova majka u stomaku nosila jedan od najbizarnijih medicinskih enomena – fetus u fetusu. Sumnja se da je Bagat u nekom trenutku prenatalnog perioda, pojeo svoga brata blizanca.

Delovi tela su nastavili da se razvijaju jer je pupčana vrpca uspela da obezbedi zalihe hranljivih supstanci, ali ne iz tela majke već iz tela Sanjua Bagata. Ovakva pojava se svrstava među parazite i moguće je da ostane u životu sve dok ne zasmeta svom domaćinu.