FOTO: Lopovi sve odneli – Obišao vikendicu i zatekao kukuruz na mestu gde mu je nekada bila kuća!

'Ukrali su mi kuću, a komšije su iskoristile priliku i na tom mestu posadili kukuruz. Apsolutno neverovatno' napisao je na Fejsbuku.

Rumun Endi Pascali (40) neprijatno se iznenadio kada je došao da poseti kuću u kojoj je letovao još prošle godine i shvatio da je ista – ukradena. Štaviše, umesto kuće pronašao je polje kukuruza koje je neko na tom mestu u međuvremenu posadio.

Kad je pozvao policiju kako bi prijavio krađu, policajci su mislili da je reč o šali sve dok nisu došli u selo Baldovinesti i otkrili da Pascali govori istinu.
– Mislim da se ovo može dogoditi samo u Rumuniji. Ukrali su mi kuću, a komšije su iskoristile priliku i na tom mestu posadili kukuruz. Apsolutno neverovatno – napisao je Endi na Fejsbuku.

Foto: Facebook/Endi Pascali

Svoju priču je odlučio da podeli s medijima kako bi druge upozorio da kupovina kuće u Rumuniji možda i nije najpametnija ideja.

On veruje da su lopovi s vremenom pokrali sav građevinski materijal pa čak i bodljikavu žicu koju je za svaki slučaj postavio oko kuće (da neko slučajno ne provali i ukrade televizor).
Endi je van sebe, a na svom blogu piše da je kuća bila nedirnuta još krajem prošle godine i da se nalazi u samom središtu sela, okružena ostalim kućama. Smatra da je potpuno neverovatno da niko od komšija nije reagovao i prijavio krađu čitave kuće.

Čovek koji je posadio kukuruz tvrdi da nije znao ništa o krađi već je samo iskoristio prazno zemljište.