FOTO: Šta li je njima u glavi – ove žene imaju grudi teže od 20 kilograma

One su svesno rizikovale zdravlje da bi sebi uradile ovo.

Maksi Maunds

facebook / maxi mounds

Maksi je 2003. započela karijeru sa velikim grudima koje su joj “smestili” u 36MMM brushalter i tada je ona proglašena za ženu sa najvećim grudima. Upisala se i u Ginisovu knjigu rekorda- u svojoj kategoriji.

Maksi je zatim započela snimanje fimova za odrasle. Grudi je godinama punila kontroverznim poliproplenom, kada je ova tehnika zabranjena zbog rizika po zdravlje zaustavila se sa operacijama.

Šejla Heršej

facebook / Sheyla Hershey

Model Šejla Heršhej je u oktobru 2011. počela sa operacijama. za početak zadovoljna sa dimenzijama 38 KKK ona je često menjala dimenzije svog poprsja. Ona je tolika zavisnica, da je često, kaže, pomišljala i na samoubistvo jer nije uspela da bude proglašena za najprsatiju ženu, prenosi “BlicŽena”.

Lejsi Vajld

facebook / Lacey Wildd

Rijaliti zvezda je svoje zdravlje ozbiljno ugrozila zbog plastičnih operacija. Ova četrdesetšestogodišnja plavuša posle 12 operacija grudi nosi nepostojeću LLL korpu grudnjaka. Ona je samohrana majka šestoro dece koja ne haje za savete lekara da bi mogla da uskoro uništi svoje telo. Njene grudi su teške oko 20 kilograma.