FOTO: Umirao je od kancera, a onda se pojavio anđeo čuvar i izlečio ga

'Imao sam osećaj da me neko posmatra. Ovo je prvi put da sam je zaista video, ali već neko vreme imao sam osećaj da je tamo' ispričao je medijima.

„Duh” žene pojavio se na fotografiji dekice (76) koja je uslikana dok je ležao u bolničkom krevetu. Bolesnom Bobu Largeu iz Česira lekari su rekli da ima rak, da će ishod biti fatalan i da mu je preostalo tek nekoliko dana života, piše Mirror.

Tokom poseta bolnici, njegov unuk Kris Leadbeter uslikao je trenutak za koji je mislio da će biti jedan od poslednjih u životu njegovg dede. Fotografiju možete pogledati OVDE. Međutim, na fotografiji uslikanoj mobilnim telefonom pojavio se jezivi prizor, „anđeo čuvar” koji je stajao nad bolesnim muškarcem.

Bob je siguran da je ukazanje odgovorno za poboljšanje njegovog zdravlja. Njegov unuk Kris je pokazao bolničkom osoblju. “Oh, ona. Mnogi pacijenti vide je na kraju svog kreveta”, rekli su mu.

Inače, Bob ne samo da se čudesno opravio nego je i pušten iz bolnice.

Kris je ženu na fotografiji uočio kasno u noći. Probudio je celu porodicu koja se šokirala viđenim. Čudno je, kaže presrećni unuk, da između misteriozne žene i njegovog dede ništa ne stoji. Neki su komentarisali da izgleda kao odraz, međutim nije bilo ničega poput stakla o što bi se moglo da se reflektuje.

Bob koji se opravlja kod kuće tvrdi da je figura s fotografija njegov anđeo čuvar.

– Imao sam osećaj da me neko posmatra. Ovo je prvi put da sam je zaista video, ali već neko vreme imao sam osećaj da je tamo – rekao je Bob koji je uveren da će ga misteriozna žena nastaviti da ga čuva.