GNUSNA I BIZARNA PRIČA: Ubijen deda koji je prodao unuku za 6 HILJADA EVRA, a najgore tek sledi (VIDEO)

Muškarac (46) iz sela Drosero kod Ksantija u Grčkoj ubijen je zbog okršaja oko mlade u koji su bile umešane dve romske porodice. Prema pisanju tamošnjih medija, svađa je nastala jer je ubijeni prekršio dogovor sa ubicom (37) koji je prethodno od njega kupio unuku (15) za svog sina (17).

Policija
Sxc.hu

Unuku je navodno prodao za 6.000 evra i bilo je ugovoreno da se ona uda za sina ubice. Nekoliko nedelja nakon veridbe dvoje maloletnika, deda se navodno predomislio i odveo unuku kući, ali nije vratio novac koji je dobio za nju, piše Xanthinea.

Takođe, navodno je deda devojčice, neposredno pre nego što je ubijen, zajedno sa članovima porodice, opljačkao kuću osumnjičenog ubice i potom je zapalio.

U selu je navodno došlo i do brojnih drugih incidenata između dve porodice, a porodica žrtve gađala je kuću ubice kamenjem i drugim predmetima.

U dedu ispaljeno pet metaka

Porodica ubice je zbog ovih incidenata rešila da se krvavo osveti. U nedelju, 19. marta su četvorica muškaraca, otac sa dvojicom sinova i zetom, upali u kuću žrtve.

Oni su upali u njegovu sobu u kojoj je deda spavao sa ženom, sinom i četvoro maloletnih unuka, i upucali ga pet puta u stomak.

Deda je nakon toga sa teškim povredama prevezen u bolnicu, ali je nakon operacije preminuo.

Rođaci žrtve su besni i rekli su da žele osvetu. U objavama na društvenim mrežama prete porodici i ćerkama osumnjičenog za ubistvo.

„Tvoje srce će goreti. Čim izađeš iz zatvora, bićeš sahranjen pored svojih ćerki“, govori jedan od članova porodice ubijenog na snimku koji je osvanuo na TikToku.

Ni osumnjičeni (37) nije ostao dužan i na Tik-Tok-u je objavio snimak na kojem preti.

„Ako mi naudiš, sve ću vas pobiti za 40 godina“, govori osumnjičeni.

Njega je kasnije uhapsila policije, zajedno sa jednim sinom, a juče su uhapšeni i drugi sin i njegov zet.