Godinama JEDE SAMO SIROVO MESO I PIJE KRV, ali ishrana njegove devojke tek će vas zapanjiti

Derek
Printscreen/Youtube

Kako tvrdi ovaj momak, čitavog života je imao problema sa ishranom, a onda je rešio da stvar uzme u svoje ruke, i to na veoma bizaran način!

 

Derek Nans se ceo život borio sa manjkom apetita. Šta god da bi pojeo, tvrdi on, povratio bi, a lekari nisu znali kako da mu pomognu. 

Rešio je da uzme stvar u svoje ruke i prešao na sirovu ishranu. Ali ne bilo kakvu! Mnogi pod tim podrazumevaju sirovo voće i povrće, ali ne i on! Derek se, naime, bacio na sirovo meso i krv, i tako se hrani već šest godina!

Sve je počelo kada je ovaj momak naišao na spise Vinstona Prinsa, zubara koji je živeo u tridesetim godinama prošlog veka. Prins je smatrao da je jedini prihvatljiv i zdrav način ishrane jedenje sirovog životinjskog mesa. Derek je otišao i korak dalje od Prinsa, pa tako voli da meso ostavi da malo istruli jer, kako on smatra, tako dobija “probiotička svojstva”.

Derek smatra da mu je ovaj tip ishrane umnogome pomogao da poboljša svoje zdravstveno stanje, i tvrdi da se nikada neće odreći sirovog mesa.

A ako ste mislili da je ovo najčudnija stvar u vezi sa njim, silno grešite! Derek već dugo ima devojku koja je vegeterijanac, i po svemu sudeći, nema problema sa ishranom svog dečka.