GORI NEBO IZNAD MEKSIKO SITIJA: Snimak letelica u obliku trougla šokirao planetu (VIDEO)

Na internetu je osvanuo bizaran snimak trouglastih objekata na nebu iznad glavnog grada Meksika, za koji se tvrdi da je "apsolutni dokaz" o postojanju vanzemaljskog života, a autor čak kaže da se vide "brojni" NLO.

printscreen/youtube.com/colourufo

Video je navodno snimljen ove nedelje, a uhvatio je belu svetlost koja se kreće s desna nalevo pre nego što ubrza i nestane. Zatim sledi usporeni snimak, na kom se stvarno vidi da svetlost ima oblik trougla, kao da se oko nje formirao “štit”.

Video je privukao pažnju poznatog ufologa Skota Voringa.

– Ovaj snimak napravio je istraživač NLO iz Australije koji je promatrao uživo prenos gradskih kamera Meksiko Sitija. Poznat je po svom napornom radu i ovaj put je uhvatio neverovatan piramidalni NLO koji se polusakriven kretao kroz oblake – napisao je Voring na svom blogu.

– Čuo sam za piramidalne oblake, ali ima jako malo proverenih izveštaja o nečemu ovakvom… Kao što možete da vidite, kamera snima po jednu fotografiju svakih par sekundi, pa ima preskakanja, ali NLO je vidljiv na mnogim slikama – napisao je on.

Trougaoni i piramidalni objekti učestalo se pojavljuju poslednjih godina, posebno iznad severne i centralne Amerike, ali neki ufolozi kažu da nije reč o NLO, nego o tzv. crnim trouglovima, tajnim američkim špijunskim avionima, poznatim i kao TR-3B. Taj avion viđen je u septembru nad Sijetlom.

Avion TR-3B zvanično ne postoji, ali teoretičari zavere smatraju da je to letelica za nadzor koja je prvi put isprobana u Prvom zalivskom ratu početkom 90-ih, pa je razvijana dalje u potpunoj tajnosti.