HIT IZ HRVATSKE: “Prodajem skupocenu lutku, prednost imaju kupci ŠTO DALJE OD ZAGREBA”

lutka
pixabay.com

Novi hit na društvenim mrežama u Hrvatskoj je oglas u kojem se prodaje jedna stara, ukleta lutka. Naime, vlasnik što pre želi da je proda jer je “ukleta” i prodaje je za 100 kuna. On je naveo da prednost imaju kupci van Hrvatske, posebno Zagreba jer mu je “uterala strah” u kosti.

 

Oglas prenosimo u celosti:

“Prodajem oko 100 godina (možda i stariju) lutku, besprekorno očuvanu, bez ikakvih oštećenja, sa originalnom odećom. Navodno je izuzetno vredna, ali ne želim da je imam više u svojoj blizini.

Držao sam je u podrumu u kutiji jer su psi stalno lajali na nju, a tu i tamo se iz nje znao čuti šapat ili glasić koji nam noćima nije dao da spavamo.

U potpunosti je nezapaljiva, u što smo se nekoliko puta i sami uverili. Već sam je dva puta bio poklonio, ali oba puta mi je bila vraćena jer su se ljudi bojali da budu u njenoj blizini.

Pokušao sam je i baciti u kontejner, ali onda sam je po povratku doma zatekao kako sedi u fotelji kao da nikad nije ni bila bačena.

Jednom smo pozvali sveštenika da blagoslovi lutku, međutim, pozlilo mu je čim ju je poprskao svetom vodicom i počeo da moli, pa je brzo izurio iz kuće, posle čega nam se više nije javljao.

Sve nam je to vrlo stresno, pa sam odlučio da je prodam za simboličnu cenu od 100 kuna (oko 13 evra).

Zamene ne dolaze u obzir.

Prednost imaju kupci van HR ili daleko od Samobora i Zagreba”.loading...