Htela je da se poigra vibratorom, ono što joj se desilo će vas zaprepastiti!

Žena
Foter / Helga Weber / photo on flickr / ilustracija

Ema Filips (24) je učiteljica iz Velike Britanije koja je pre nekoliko dana doživela veoma neprijatnu situaciju. Iako je nameravala da se vibratorom samo zabavi, u jednom trenutku stvari su se izmakle kontroli, pa se igračka zaglavila u njenom telu. Lekari su kroz nekoliko sati rešili problem.

 

U trenutku kada se vibrator “izgubio”, kraj Eme je bio njen dečko Li Miler (29). Gorko su zažalili zbog trenutka opuštanja.

Ljubičasta igračka se “otela kontroli”, ali je nastavila da vibrira. Ema se veoma uplašila i sat vremena je pokušavala da izvadi vibrator. 

Na kraju je sa dečkom otišla u bolnicu. To što je medicinskom osoblju morala da objasni šta se desilo, bila je samo dodatna neprijatnost.

Nakon rendgenskog snimanja, ispostavilo se da je vibrator završio duboko u telu i da neće moći da ga uklone potpuno bezbedno. Nestašno pomagalo su izvadili pod opštom anestezijom, a ono sve vreme nije prestajalo da vibrira.

Lekari su Emu tešili rečima da često nailaze na ovakve slučajeve,  ponudili su joj da seks igračkicu ponese kući, ali je ona odbila. 

–  Bila sam u tolikom šoku da nisam osećala bol – rekla je kasnije, a zatim odlučila da svoje bizarno iskustvo sa javnošću  kako bi upozorila parove da pripaze šta rade u krevetu i da ne odlažu odlazak lekaru ako im se desi neka nezgoda.