IMA NAJVEĆE GRUDI NA SVETU I NIJE JOJ DOSTA! “Izvadiću rebra da mogu da nastavim sa povećanjem” (FOTO)

Britanska manekenka Niki Valentina Rose proglašena je za ženu sa najvećim grudima u Velikoj Britaniji. Doduše, njeno poprsje nije prirodno, već je ona do sada potrošila nešto više od 40.000 evra na operacije i korekcije. I nema nameru da stane, rekla je za "The Sun".

Instagram/vip_glamour_x

Niki trenutno ima grudi veličine 34NN po britanskim merama.

Prilikom poslednje operacije u svaku od dojki ubrizgala po 5.000 kubika silikona i svaka je sada teška po 8,8 kilograma. 

Presrećna sam zbog svojih velikih grudi. To je nešto što sam želela od kada sam bila tinejdžerka. Imam najveće grudi u zemlji. Fascinirana sam velikim grudima – kaže Valentina koja tvrdi da će izvaditi par rebara kako bi još više mogla da povećava grudi.

Can’t wait for #Newcastle tomorrow 💃🏽

A post shared by NVR (@vip_glamour_x) on

Ističe i da je zbog svojih oblina uvek primećena gde god da se pojavi. Komplmenti su joj “vetar u leđa” i zbog njih je veoma srećna.

Dobijam brojne reakcije gde god da se pojavim. Neke baš i nisu lepe, ali važno je da imam mnogo više samopouzdanja od kada sam ih povećala. Neki prijatelji su zabrinuti za moje zdravlje, a drugi su srećni jer sam i ja srećna. Stranci su uglavnom šokirani jer nikad ranije nisu videli ovako velike grudi i svi žele da se fotografišu sa mnom – ističe za “The Sun”.