“IMAĆU EREKCIJU I KADA SAM PIJAN”: Pola veka je živeo BEZ PENISA, a uskoro ga očekuje prvi seks u životu!

Endrju Vardle rodio se sa vrlo retkim poremećajem. Bešika i mokraćni kanali razvili su se van tela, a iako su lekari vratili organe u telo, penis mu nikada nije narastao.

printscreen/youtube.com/ tlc uk

Četrdesetčetvorogodišnji ugostitelj iz Mančestera živeo je bez seksualnog odnosa ceo život. Krio se, izbegavao odnose, a čak je pokušao i da se ubije. Ipak, njegova agonija uskoro će se završiti, jer su lekari za njega pripremili rekonstrukciju funkcionalnog polnog organa.

Endrju se već godinama priprema za ovaj konačni zahvat. Bio je do sada na nekoliko operacija.

Bionički penis košta 50.000 funti, a hirurzi Univerzitetske bolnice u Londonu najpre su mu skinuli kožu, mišiće i nerve s podlaktice, deo vene iz noge i od toga su napravili oblik polnog organa. 

Ugradili su mu i posebnu pumpu koja će omogućiti postizanje erekcije pritiskom na prekidač koji se nalazi na predelu testisa. U stomačnoj duplji nalazi se i kesica u kojoj je tečnost koja puni testise.

Zadnji stadijum zahvata je u toku i posle toga će prvi put voditi ljubav, izgubiće nevinost sa svojom dugogodišnjom devojkom Fedrom Fabian.

– Vrlo sam uzbuđen. Proveo sam 44 godine bez penisa i nosio sam se s time što ne mogu da vodim ljubav. Trebaće mi malo vremena da se uhodam. To će mi omogućiti da se osećam kao deo društva – rekao je za “Daily Mail”.

Kaže da se oseća drugačije, svestan da je u njemu “neka robotika”.

– Sada sam pola čovek, pola robot. Čak ću moći da imati erekciju i kada sam pijan – našalio se ležeći u bolničkom krevetu.

Uz njega je sve vreme i njegova devojka koja ga je sve ove godine volela bez obzira što je njihova veza bila platonska.

Pre nekoliko godina, kada se njegova priča po prvi put pojavila u javnosti, raskinula je s njim vezu, a razlog nije bio taj što je tek tada saznala da nema penis, već to što ju je godinu dana lagao. Na kraju mu je oprostila.