Iskompleksiran: Rasprodao sve što ima zbog penisa!

Jedan muškarac (33) iz Australije, čiji se identitet krije, založio je svoju kuću pod hipoteku kako bi nastavio sa operacijama na svom penisu koji je manji od sedam centimetara kada je u erekciji.

Njegova veličina se smatra retkim stanjem koje pogađa samo jedan procenat muške populacije i naziva se mikropenis, a ima i problem sa funkcijom.
Majk (nije njegovo pravo ime) potrošio je 2012. godine 45.000 dolara na neuspešnu operaciju kojom je pokušao da poveća svoj ponos.

– Moj penis je kao dečiji. Pre operacije, bio je dva do tri centimetara u opuštenom stanju, a sada je četiri. Kada je u erekciji, onda je oko sedam centimetara – napomenuo je za Ninemsn.

Oko 90 odsto Australijanaca ima penis veličine od 14,5 do 17,5 cm, dok je prosečan penis u erekciji oko 16 cm dugačak.

Nesrećan svojim polnim organom, Majk planira drugu operaciju koja košta 18.000 dolara i možda čak i treću, koja je ozbiljnija i vredi oko 50.000 dolara za koju mu treba opšta anestezija.

Ako bude prošao kroz obe biće mu potrebno više od 10.000 dolara.
Iako je zdrav i u formi, Majk kaže da zbog svog penisa ima probleme koji utiču na njegov seksualni život, na samopouzdanje, prijateljstva, na interakciju sa drugima, a čak su ga i maltretirali u školi zbog toga.

On kaže da je seks imao samo sa dve devojke. Nevinost je izgubio sa 24 godine sa devojkom sa kojom je bio u vezi tri meseca. „Zbog toga nisam iskusio mnoge stvari”, rekao je za Ninemsn, a prenosi “Alo”.
Zbog njegovog problema da održi veze, prošlo je još šest godina pre nego što je opet imao seksualni odnos.

On kaže da je toliko iskompleksiran zbog svog nedostatka da nikada nije krenuo da se bavi nekim sportom da ga neko ne bi video golog pod tušem i dodaje da se pedijatri nikada nisu posvetili njegovom problemu kada im je traženo rešenje.

Majk kaže da se raduje skorašnjoj operaciji i podstiče ostale muškarce koji imaju isti problem kao on da odu na operaciju ili na neke terapije.