ISPOVEST KOJA JE ŠOKIRALA PLANETU: “Devojka me varala sa mojim dedom, saznao sam da mi je SIN ZAPRAVO – STRIC” (VIDEO)

Video na društvenoj mreži TikTok prvo je bio neozbiljno shvaćen, ali nakon toga muškarac je tvrdio da je ova priča istina.

Depresija
Pixabay.com

Muškarac je podelio video na TikToku u kojem je otkrio šokantnu istinu o svojoj porodici. Naime, saznao je da je navodno njegova devojka, ujedno i majka njegove dece, imala aferu sa njegovim dedom dok su svi zajedno živeli u istom domaćinstvu.

“Otkrio sam da je moj sin zapravo moj stric. Moj deda je sve vreme dok smo boravili sa njim u kući, spavao sa mojom devojkom”, rekao je TikToker.

@stacks1400Can’t believe I expected more from a man that had a whole other family around the corner from my granny house. ##fyp ##redpill ##ZitHappens♬ Gnarls Barkley Crazy Stephen Kramer Glickman – Gustavo Rocque

Snimak na kojem je uplakan pregledan je više od 11 miliona puta.

“Ne mogu da verujem da sam očekivao više od muškarca koji je imao celu porodicu iza leđa moje bake”, napisao je, aludirajući na to da je njegov deda i ranije imao neverstvo.

Video je izazvao puno komentara.

“Tako mi je žao. Nisi to zaslužio”, “Na početku sam mislila da je ovo šala, ali sad shvatam da nije”, “Nemam reči”, samo su neki od komentara.

Muškarac je objasnio da je saznao za aferu kada je uzeo mobilni telefon svoje partnerke i otkrio razne eksplicitne poruke i fotografije.