Izgledom ljudske barbike šokirala je svet, ali način na koji održava vitku liniju je POTPUNO BIZARAN (FOTO)

Valerija Lukajanova
Instagram/valerialukyanova

Valerija Lukajanova iz Ukrajine je stekla svetsku slavu, tako što je šminkom i plastičnim operacijama postigla da izgleda kao ljudska Barbika. Ali, rešila je da ponovo šokira svet - otkrila je kako to ona održava liniju.

 

Nakon nekoliko frapantnih izjava, ovog puta je otkrila kako uspeva da održi tako tanku liniju. Prvo biste pomislili da su rigorozne dijete u pitanju, ali kada bismo vas rekli da ona ništa ne jede, ne biste nam poverovali.

Ukrajinska manekenka nedavno je izjavila da zna da po nekoliko nedelja ne jede i sve to u cilju mršavog tela, ali i da joj za opstanak nisu potrebni ni voda, ni hrana, već samo sunce i vazduh.

“Već nekoliko nedelja nisam ni pipnula hranu i verujte mi uopšte nisam gladna”, izjavila je ona jednom prilikom.

Za Valeriju se saznalo pre nekoliko godina kada je svet bio frapiran devojkom koja izgleda kao ljudska Barbika. Mnogi su se pitali – koliko je operacija bilo potrebno da bi postigla takav izgled?

Ali, ona tvrdi da je sve to rezultat napornog vežbanja, pa je čak i jednom prilikom objavila fotografije iz teretane kako bi svima pokazala da ona na taj način održava tako minijaturno telo.

Ipak njen struk, krupne oči i grudi pokazuju suprotno.