JEDINA BEBA KOJA IMA TRI OCA! Njihova porodica jedinstvena je na svetu (FOTO)

Trojica muškaraca ušla su u istoriju nakon što im je sud dozvolio da svi budu navedeni u krštenici deteta.

beba i otac
pixabay.com

Jan Dženkins, Alan Mofild i Džeremy Alen Hodžis doniranim su embrionima i uz pomoć surogat majki dobili dvoje dece, ćerku Piper i sina Parkera.

Trojac je u pravnu istoriju ušao 2017. godine kada im je sudija dozvolio da se nađu u Piperinoj krštenici – što je bila velika prekretnica za porodice poliamorija da steknu priznanje u SAD-u.

“Jedan od Džeremijevih prijatelja ponudio nam je embrione koji su im ostali od stvaranja porodice putem IVF-a, ali nisu mogli da ih koriste. Imali smo mogućnost da usvojimo embrione i donesemo odluku o podizanju jedinstvene porodice”, rekao je za Haf Post Ian, inače lekar.

AMERICANISATION, elle avance à l’allure d’un carterpillar, massivement, rapidement et sûrement, la Californie s’honore d…

Posted by Chantal Paule Duronnet on Четвртак, 18. фебруар 2021.

Njihovo najstarije dete već je u preškolskom i kažu kako ih i drugi roditelji podržavaju i traže da im ispričaju detalje njihove priče, prenosi index.hr.

Alan, koji je u vezi s Ianom 17 godina, a s Džeremijem 8, rekao je za britanski The Morning Show da je najveći izazov bio sa zakonom.

“Svađali smo se na sudu – bila je to prilično zanimljiva, napeta scena u sudnici. U početku se činilo da nam to neće biti odobreno, pa smo zatražili govor na sudu i izjasnili se, a sudinica se na kraju predomislila i odobrila nam roditeljsko pravo za naše dete pre nego što se rodilo”, kazao je.

🔷#Histórico #California | Piper se convirtió en la hija de Ian Jenkins, Alan Mayfield y Jeremy Allen Hodges luego de que…

Posted by MexNoticias on Субота, 13. фебруар 2021.

O njihovoj priči Ian je napisao i knjigu “Three Dads and a Baby” koja je nedavno izašla.