JEZA ĆE VAS OBUZETI! Misteriozna deca s crnim očima ULIVAJU STRAH gde god da se pojave (VIDEO)

deca s crnim očima
printscreen/youtube

Deca s crnim očima, bez beoonjača, nisu nepoznanica ljubiteljima paranormalnih pojava. Fenomen je nazvan "Black Eyed Kids", a takva deca navodno su viđana u celom svetu!

 

Incident s njima zabeležen je još 1996. godine i uključuje novinara Brajana Behela, koji je tvrdio da je sedeo u svom automobilu, te pregledao neke papire kad je odjednom začuo kucanje…

 
Pogledao je i ugledao dva dečaka, od oko 12 godina, koji su ga pitali da li može da ih odbaci do lokalnog bioskopa. Rekao je kako je gotovo pristao, ali ga je nešto, ipak, omelo – jeza ga je obuzela, dok ih je posmatrao.

Naime, njihove oči su delovale bezdušno, poput crnog kamena! Odjurio je s autom koliko je brzo mogao! U godinama koje su usledile, internet su preplavile sablasne priče o sličnim, pa i ranijim susretima….

Crnooka devojčica koja je “terorisala” Veliku Britaniju

U septembru 2014. britanski tabloid “Dejli star” objavio je seriju priča o devojčici crnih očiju, koja je terorisala područje Kenok Čejsa u blizini Staffordšira.

Istražilac paranormalnih pojava Li Brikli, koji je i sam imao sličan susret s crnookom devojčicom 1982, pregledao je slučaj u kom je jedna meštanka čula zastrašujući vrisak deteta u nevolji. Potrčala je da potraži dete i odjednom primetila iza sebe devojčicu u belom. Stajala je sa rukama na očima, a kad joj se žena obratila, spustila je ruke i otvorila oči.

 

Bile su potpuno crne, bez dužice, bez beonjača, bez ičega. Odskočila sam i zgrabila svoju ćerku, a kad sam ponovo pogledala, više je nije bilo – ispričala je žena Brikliju.

U aprilu 2015. video-snimak drona iznad polja u Kenok Čejsu izazvao je haos na internetu jer je uhvatio devojčicu crnih očiju. Vatru je dodatno potpalila lokalna “vidovnjakinja” koja je pričala da je to duh devojčice koja je umrla u difterije u Viktorijanskom periodu. 

Crnooka družina u Francuskoj

Slučaj koji se prikazao u popularnoj TV emisiji Istraživanja Dejvida Vederlija, neobičan susret dogodio se u malom francuskom selu davne 1974. godine.

Reč je o dvojici muškaraca koji su se vozili automobilom, te su se zaustavili ispred jedne kuće, dok su razmišljali kuda treba da skrenu kako bi došli do svog odredišta. Nedaleko su primetili neobičnu družinu – pet “figura” visokih oko 130 centimetara.

Svi su bili isto obučeni u duge bele haljine, a imali su i dugu kosu. Najčudnija stvar na njima su svakako bile velike, crne oči. Dete koje je im bilo najbliže, rukom je mahalo kao da ih poziva u dvorište. Muškarci su u strahu odjurili, a kasnije su se vratili na isto mesto s više ljudi, ali nisu uspeli nikoga da pronađu.

Pokucali na vrata i hteli unutra

Neimenovani pripadnik američke mornarice smešten u jednom kampu, u Severnoj Karolini, službeno je prijavio neobičan incident koji mu se dogodio jednu večeri u novembru 2009.

Naime, on je ležao u svojoj baraci i gledao film sve dok nije čuo kucanje na vratima. Pomislio je kako je njegov cimer zaboravio ključ i bez razmišljanja otvorio vrata. Na pragu je ugledao dvoje male dece, a čim ih je video osetio je veliki strah i poriv da zalupi vrata. To je bilo pre nego što je shvatio da su im oči jezivo crne. Uprkos strahu koji je osećao, marinac ih je pitao šta žele.

Jednoličnim i tihim glasom su odgovorili kako im je hladno i da žele ući unutra i čitati. Marinac je shvatio kako napolju nema žive duše, a kako su oni krenuli nogom prema pragu, instinktivno je zalupio vrata i naslonio se na njih iznutra. Oni su nastavali da kucaju, istim tempom nekoliko minuta, uz to je začuo i zvukove kucanja na prozoru. Onda je odjednom sve prestalo, a svi njegovi pokušaji istrage događaja su završili bez objašnjenja.

 

Ona je pogrešila i pustila ih u kuću

U januaru 2016. godine na internetu se pojavila priča o ženi koja ne samo da je srela decu s crnim očima, već im je dopustila da uđu u njenu kuću!

Žena koja živi u Vermontu jedne večeri je usred snežne mećave čula glasno kucanje na vratima kuće, koju deli sa suprugom. Misleći kako je reč o nekom ko je doživeo saobraćajnu nesreću, požurila je prema vratima bacivši pogled kroz prozor – koji je otkrivao i tragove obuće na snegu, ali ne i vozilo ispred kuće.

Njen muž je prvi stigao do vrata i otvorio ih, a ispred su stajala deca stara oko osam godina – dečak i devojčica.

Žena je ispričala kako deca nisu bili obučena za zimske uslove, a zbog njihove prisutnosti osetila je veliku uznemirenost.

Uprkos lošem predosećaju, pozvala ih je u dnevni boravak, a pritom je primetila kako je jedna mačka brzo pobegla iz prostorije iako je do tada spavala, dok je druga delovala uspaničeno dok je posmatrala decu. Ponudila ih je s kakaom kako bi se zagrejali, a na svako pitanje koje im je postavila odgovori su bili isti – “naši roditelji će brzo stići”.

Dok je “buljila” u njih, posmatrajući njihove tamne oči, oboje su istovremeno rekli kako treba da odu do WC-a, a žena je pokušala da ostane mirna i usmerila ih u pravcu kupatila. Trenutak kasnije, njenom mužu je krenula krv iz nosa, nestalo je struje, a dok je posegnula za maramicom, videla je decu kako stoje na hodnika i u tišini zure u njih.

“Naši roditelji su ovde” – djednom su izgovorili i krenuli prema vratima. Izašli su napolje i ušli u crni automobil kraj kojeg su stajala dva visoka muškarca u odelima. U mesecima koji su usledili, njen suprug je počeo redovno da krvari iz nosa, isto se dogodilo i njoj. Osim toga, mužu je dijagnostikovan i melanom – sve od one sablasne snežne večeri…loading...