JEZIVA PRIČA SAMOHRANE MAME: Na vratima spavaće sobe videla je nešto zbog čega je BACILA DETE KROZ PROZOR!

Vrata
Pixabay.com

Sto puta proverite da li ste večeras zaključali stan!

 

Čovek koji je napisao svoju ispovest na jednoj popularnoj Internet stranici imao je četiri ili pet godina kada su mu se roditelji razveli. Mama je živela u stanu sa dve spavaće sobe i, iako je imao svoju sobu, voleo je da stpava sa mamom u krevetu kad god bi bio kod nje. Obe spavaće sobe bile su na kraju hodnika, jedna preko puta druge. Stan njegove majke nalazio se na prvom spratu i, pošto je noć o kojoj on priča bila vrela, letnja, mama je ostavila otvoren prozor iznad kreveta u kojem su njih dvoje spavali.

Probudio sam se usred noći i pridigao sam se u krevetu. Video sam našeg mačka kako sedi kod vrata mamine sobe. Vrata su bila otvorena i delimično se videla moja soba odatle. Začudio sam se jer je mačak bio velika maza i uglavnom je bio u krevetu sa nama. Odjednom je otišao u moju sobu i počeo da mjauče.

Muškarac priča kako je odmah probudio majku i kad ga je upitala šta se dešava, oboje su pogledali ka vratima. Na vratima dečakove sobe stajao je neki čovek.

Ni danas ne znam kako je uspela, ali mama me je brzo zgrabila i bukvalno bacila kroz prozor (kažem, bili smo na prvom spratu, možda je to bila visina od metar i po, recimo). Skočila je za mnom i odmah smo počeli da vičemo upomoć i neko je pozvao policiju.

Međutim, policajci nisu uspeli da pronađu znakove provale. Ulazna vrata stana bila su otključana pa su zaključili da je muškarac tako izašao. Ipak, dečakova majka se klela da je tu noć zaključala vrata i stavila i lanac.

– Nedelju dana kasnije, mama je čistila kuhinju. U ormariću u kojem je bio bojler pronašla je svesku sa imenima i crtežima, par rukavica i omote od žvaka. Ko zna koliko dugo se taj muškarac krio u našoj kući.loading...