JEZIVE ISPOVESTI DADILJA: “Kada sam devojčicu pitala za objašnjenje, prstom mi je POKAZALA KONOPAC”

Ćutanje
Pixabay.com

Poznata je stvar da će deca u svojoj naivnosti i nevinosti vrlo često izgovoriti zabavne stvari koje ni sami ne razumeju ili neke istine koje ni odrasli ne žele priznati. Međutim, da njihove izjave nekada mogu biti prilično jezive, dokazuju to i ispovesti na Redditu.

 

Na društvenoj mreži je pokrenuta tema, šta su sve dadilje doživele od dece koju su čuvale, a muškarci i žene su potom ispričali kakve su im stvari deca govorila u odsustvu roditelja.

U samo 24 sata tema je sakupila više od 4.000 komentara i odgovora u kojima zaposleni kao dadilje iznose šokantne događaje sa decom.

 
Jedna korisnica se prisetila dve sestre koje je čuvala i koje su bili pristojne i drage devojčice. Ipak, morala im je pre spavanja obećati da ih “beli muškarac” neće promatrati dok spavaju. Dadilja je pitala oca zna li o čemu one pričaju, ali ih on baš i nije utešio rekavši da ne mora brinuti i da samo pričaju o duhu koji živi sa njima u kući.

Jedan se muškarac susreo sa prilično uznemirujućim ponašanjem šestogodišnjeg dečaka kojeg je čuvao, a koji se u prisustvu roditelja ponašao savršeno. Kada roditelji nisu bili u blizini dečak mu se uneo u facu i ljutitim glasom rekao da će mu počupati sve trepavice, jednu po jednu, ako mu ne dozvoli da gleda film na televiziji.

Dadilja koja je provela duži niz godina sa jednom devojčicom, ispričala je situaciju od koje joj se sledila krv u žilama. Naime, curica nije htela sama krenuti uz stepenice jer se previše bojala, a dadilji je rekla da se boji da će u sobi biti muškarac. Ona joj je pokušala objasniti da sigurno nema nikoga, a muškarac kojeg ponekad vidi je verovatno njen otac koji povremeno proveri je li pokrivena, da li je sve u redu… Međutim, dete se nije složilo: “Rekla je da nisam u pravu jer je taj muškarac visok i mršav, a njen tata je nizak i debeo”

Još  jedna devojčica se žalila da vidi ljude kojih nema te je rekla da su neki stranci ispod terase uključujući i njenog brata kojeg nikad nije upoznala jer je bio mrtvorođen. Ona je svojoj dadilji jednom prilikom rekla da “je gospodar želi videti u paklu” pre nego što se okrenula i pobegla.

Ako gledate horor filmove, lako je moguće da će se dogoditi neka situacija koja će vas prepasti. Upravo je to doživela dadilja koja je na prizemlju gledala horor film kada se dete spustilo sa sprata, pogledalo je pravo u oči i pitalo: Želiš li umreti? Dete su vratili natrag u krevet, a dadilja je sa prijateljem nastavila gledati film. Nakon doslovce pola minuta, dečak u filmu koji je bio otprilike istih godina kao dete koje je čuvala, izgovorio je apsolutno iste reči.

Jedna dadilja se prisetila kako je devojčica, koju je čuvala, uperila prst u nju i rekla: “Umrećeš 27. maja”. Nije rekla koje godine.

Zapravo su mnoge dadilje imale iskustva sa decom koja vide duhove ili izmišljene prijatelje. Jednog su dečaka našli kako ćutke i netremice gleda u zid, a kada su mu rekli da legne, on im je uzvratio: “Nemoj razgovarati sa njim dok se igra”

Jedna se devojčica požalila da mora ići kući premda je već bila u svom domu. Kad ju je dadilja pitala šta je time htela reći, samo je pokazala prstom prema konopcu.