JEZIVI KRIK PRED KRAJ: Astronautkinja VRISNULA UPOZORENJE ZEMLJI, pa pokušala da se ubije! (VIDEO)

Klaudija Hejner - astronautkinja
Printscreen

Internet strahuje jer se pojavio šokantni video snimak koji tvrdi da se francuska astronautkinja ubila nakon što je vrisnula: "Zemlja mora biti upozorena"!

 

Klaudija Hejner (59), prva francuska žena astronaut, morala je da bude vezana pošto je viknula upozorenje, a potom pala u komu zbog prekomerne doze pilula za spavanje.

Šestominutni video klip koji je na Jutjub postavio profil “UFOmania” pojavio se nedavno i istražuje tu priču. Za manje od dve sedmice klip je pregledan više od milion puta.

Cenjena naučnica Klaudija 1993. godine postala je član misije “Mir Altair”, u kojoj je bio i njen budući suprug Žan Pjer Hejner. Na svemirsku stanicu Mir dospela je 1996. godine kao član rusko-francuske misije “Kasiopeja”, a 2001. godine postala je prva Evropljanka koja je posetila Međunarodnu svemirsku stanicu. Asteroid 135268 Hejner nazvan je po Klaudiji i njenom suprugu.

Nakon povlačenja iz svemira, Klaudija je počela da se bavi politikom i postala je ministar-delegat za istraživanja i nove tehnologije (2002-2004. godine) i ministar-delegat za evropske poslove (2004-2005). Međutim, uprkos njenim naporima, budžeti za naučna istraživanja su umanjeni. Po napuštanju političke scene, radila je u biološkoj laboratoriji Pasterovog instituta.

I tu priča postaje neobična…

Decembra 2008. godine mediji su izvestili da je Klaudija primljena u bolnicu pošto je navodno uzela prekomernu dozu tableta za spavanje. Međutim, postoje tvrdnje da je pronađena svesna i da su morali da je vežu jer je, pre nego što je pala u komu, vrištala “Zemlja mora biti upozorena”.

 

Klaudija je taj incident objasnila “pregrevanjem”, a sada se nalazi na mestu direktora najvećeg naučnog muzeja u Evropi, prenosi australijski portal News.com.au.

Ipak, teoretičari zavere i lovci na vanzemaljce smatraju da je Klaudija pokušala da upozori čovečanstvo na život u svemiru. Čak se pojavila i teorija da je u biološkoj laboratoriji bila na čelu istraživanja ljudske i vanzemaljske DNK, kao i da je ta laboratorija kasnije uništena u vatri.loading...