JOŠ UVEK NIJE ZADOVOLJNA: Potrošila je 12.000 DOLARA na hirurške operacije da bi izgledala kao SEKSI LUTKA (FOTO)

seksi lutka
facebook.com

Britanka Sindi Mur je za godinu dana uložila više od 12.000 dolara u ekstremne hirurške operacije, kako bi svoje telo transformisala u seks lutku.

Tridesetjednogodišnja Sindi Mur iz Mančestera je u periodu od jedne godine uradila veliki broj estetskih zahvata, poput uvećanja grudi i usta. piše “Njujork Post”.

I nakon velike transformacije Sindi, inače majka dvoje dece, kaže da još uvek nije zadovoljna svojim izgledom.

Želim još jednu operaciju uvećanja grudi i zatezanje stomaka. Srećna sam što imam ovaku kožu, pa ne moram da koristim botoks. Ipak, kako bih izgledala kao prava seks lutka trebalo bi dodatno da smršam.

Murova je učestvovala u jednom rijaliti šou koji joj je omogućio da se predstavi celom svetu. Zahvaljujući ovoj emisiji, ona je skupila veliki broj fanova na društvenim mrežama koji je podržavaju u svemu što radi.

Ipak, Sindi je najvažnije odobrenje mama koja je, kako kaže, uvek bodri da prati svoje snove i zarađuje od toga. Tako Sindi danas šalje svoje seksi fotografije pratiocima koji joj plaćaju 32 dolara mesečno.

Moja šestogodišnja ćerka kaže kada se sredim da izgledam poput lutke, a sin obožava kada se našminkam. Ipak, izbegavam da izlazim u klubove jer me zbog grudi toliko muškaraca primećuje, tako da se svaki moj izlazak pretvara u “dejt“, istakla je ona.