ZARAĐIVAO JE KORISTEĆI SPOSTVENU DECU! Samohrani otac postao je ZVEZDA JUTJUBA prikazujući ĆERKE (FOTO)

Toy Freaks
print screen/youtube.com/Toy Freaks

Snimci u kojima su protagonistkinje njegove ćerke od četiri i šest godina, svrstali su jednog samohranog oca u grupu najpopularnijih Jutjubera današnjice. Ali sve to imalo je i svoju cenu...

 

Na klipovima se vidi kako deca vrište od straha, pljuju hranu, glume da su bebe… Bizarni sadržaj je privukao više od osam miliona pratilaca, a ne mali broj njih je otvoreno kritikovao ovog oca.

Najveća zamerka se odnosi na zlostavljanje dece i sticanje profita nedoličnim sadržajem, a menadžeri Jutjuba su odlučili da ugase kanal. 

 

– Vrlo ozbiljno shvatamo bezbednost dece i imamo jasnu politiku prema snimcima koji prikazuju njihovo ugrožavanje – kažu iz uprave Jutjuba, i objašnjavaju da “nije uvek jasno da li onaj ko kači snimke to radi sa namerom da krši pravila, ali da će svakako snimci biti uklonjeni u cilju zaštite gledalaca, samog postavljača snimka, ali i dece”.

Na jednom snimku otac kaže devojčicama da “ima iznenađenje za njih”. One potom počinju da vrište, a potom im otac donosi kofu sa žabom, a donosio im je zmije i guštere. Na snimcima se vidi kako se devojčice pretvaraju da su bebe, a otac ih tera da pljuju hranu, a onda jedna “piški” po drugoj.

Prema rečima njihovog oca, to su prizori iz njihove svakodnevice, a on se samo dosetio da od toga napravi biznis.