Kakva opsesija: Neko skuplja markice, drugi sličice, a ona… (FOTO)

Sva deca sveta su bila luda za Japanskim crtanim filmom Hello Kitty, a još popularnija ova maca je postala nakon što ju je proslavila najbogatija naslednica Paris Hilton. Od tad je za ovom belom, animiranom životinjom poludela i 29-godišnja Nataša Goldsvort.

Trener konja, lepa Nataša je kolekcionar Hello Kitty proizvoda, a ona za 14 godina potoršila 50.000 funti za svoju omiljenu macu. Njen stan je pretrpan sa 10.000 artikala ove svetom pozante mačke, a ona razmišlja o proširenju svog stambenog prostora kako bi uvećala svoju kolekciju. Svaka prostorija njene sobe je ispunjena predmetima na kojima se nalazi glava ili cela figura Hello Kitty od pribora za pripremu i konzumciju hrane, preko nameštaja i zavesa, pa sve do nakita i garderobe koje krase Natašu. Njena opsesija prema slatkoj maci, je spavaću sobu napunila sa 4.000 plišanih igračaka bele mace najčešće ubučene u roze haljinici.

Njeno Kitty kraljevstvo, većina njenih prijatelja i muškarca ne razume, zato je i dalje slobodna devojka. Mnogi smatraju da je njeno oblačenje nezrelo i detinjastvo, pa joj govore da se uozbilji i čak i proda svoju kolekciju.

– Ako muškarac ne voli moje kraljevstvo maca i ne može da me prihvati takvu kakva sam, onda sam nezainteresovana za njih.

Zaljubljenica u Hello Kitty već deset godina živi u skučenom stanu, u kojem je do plafona popunjen predmetima ove animirane mace. Ponosno u njenoj dnevnoj sobi se nalazi Hello Kitty koja je visoka skoro metar i u svojoj polka haljini krasi prostoriju.

Ova Britanka je obolela od hroničnog pankreatitisa i napustila svoj posao trenera konja, zato je preko američkih i japanskih sajtova za prodaju počela sa kupovinom Hello Kitty proizvoda.

Nataša već dugo godina nije bila na odmoru, niti je sebe počastila nekom večerom u restoranu, a kaže da kada cena kolekcije bude porasla ona će novac donirati u kapmanji protiv pankreatitisa.