Kamiondžija VAMPIR žrtvama brusio zube da bi ličile na njega

Godinu dana nakon njegovog hapšenja, četiri devojke su odlučile da progovore. One su svedočile da ih je Vafedas u više navrata tukao pojasom, silovao i pretio smrću ukoliko ga prijave policiji.

Timoti Džej Vafedes, kamiondžija iz Jute sa vampirskim zubima, nedavno je optužen za kidnapovanje dve devojke koje je u svom kamionu seksualno zlostavljao i držao zarobljene tri meseca. Prema najnovijim informacijama tužilaštva, još najmanje četiri devojke su bile njegove žrtve.

Kamiondžija, koji ima 54 godine, poznat je po tome što nosi protezu sa vampirskim zubima, a uhapšen je prošle godine u Minesoti kada ga je zlostavljana 19-godišnja devojka prijavila policiji. Nakon njegovog hapšenja još jedna devojka je prijavila da je bila njegova žrtva.

U sudskim spisima stoji da je kamiondžija koristio malu bušilicu sa kojom je izbrusio tri zuba jednoj žrtvi kako bi mogla da nosi protezu sa vampirskim zubima.

Iz tužilaštva su rekli da je jedna od žrtvi, u sudskim spisima označena kao „žrtva C”, upoznala Vafedasa 2008. godine u jednoj bolnici. Nakon dva meseca oni su se venčali, a ona mu se pridružila u krstarenju kamionom po Americi.

– Žrtvi C je oduzeo sva dokumenta, prefarbao joj kosu, seksualno napastvovao, izbrusio zube, tukao pojasom i zabranio svaki kontakt sa spoljnim svetom – rekli su iz tužilaštva.

Neki slučaji datiraju još iz 90-ih. Devojke je namamljivao u svoj kamion gde ih je i po više meseci zlostavljao i držao zarobljene.

Vafedas se izjasnio da nije kriv po tačkama optužnice koje uključuju, otmice, ilegalne seksualne aktivnosti i posedovanje dečije pornografije.