KONAČNO PRIZNANJE O POSTOJANJU VANZEMALJACA: ‘Mali zeleni’ žive u Nevadi! (VIDEO+FOTO)

Bojd Bušman, tvorac raketnog sistama stinger, ispričao je da je u čuvenoj bazi Oblast 51 sarađivao sa metar i po visokim vanzemaljcima koji su stari po 230 godina, imaju tri kičmena stuba. Komunicirali su telepatski

Američki inženjer i istraživač Bojd Bušman, poznat i kao tvorac projektila “stinger”, priznao je na samrti da vanzemaljci uveliko žive na Zemlji i da se s nekima sretao u Oblasti 51 – američkoj vojnoj bazi u Nevadi, piše Kurir.

Bojd Bušman je ostvario 40 godina dugu plodnu karijeru u najboljim američkim vojnim kompanijama kao što su “Hjuz erkraft”, “Dženeral dinamiks”, “Teksas instruments” i “Lokid Martin”. Nagrađen je za 26 patenata (neki su još označeni kao Vojna tajna) – raketni sistem “stinger”, pametne bombe na lasersko navođenje. Preminuo je 7. avgusta ove godine, ali pre toga je skinuo s duše istinu o vanzemaljcima, istraživanju NLO, antigravitaciji i sličnim fenomenima.

Bojd je ispričao da vanzemaljci svojom naprednom tehnologijom mogu da putuju brže od svetlosti i da dolaze sa planete koja je udaljena 68 svetlosnih godina od Zemlje.

Kazao je da su neki NLO i vanzemaljska bića stacionirana u bazi Oblast 51 i da postoji specijalna ruta koja vodi iz svemira do te dobro čuvane baze u Nevadi za ispitivanje aviona i novih oružja, ali i vanzemaljskih letelica i bića.
“Sa svojom naprednom tehnologijom oni mogu da putuju mnogo brže od svetlosti i vanzemaljci koji upravljaju ovim svemirskim brodovima dolaze sa planete koja je udaljena 68 svetlosnih godina od Zemlje”, izjavio je on.
“Vanezamljci koji rade u bazi su visoki oko 1,5 metara i stari su oko 230 godina. Imaju pet prstiju na rukama, koji su 30 odsto duži od naših, i pet prstiju na nogama koji su spojeni. Imaju po tri rebra sa svake strane i tri kičmena stuba, a komuniciraju sa nama preko telepatije” objasnio je Bojd.

Na kraju intervjua je otkrio i to da Oblast 51 sarađuje i sa Rusima i sa Kinezima, ali samo na istraživanju koje se uglavnom svodi na antigravitaciju, piše Kurir.

Saslušajte ga i sami.

 loading...