LEKARI OSTALI U ŠOKU POSLE SNIMKA: Zaspao sa slušalicama u ušima, pa završio na operacionom stolu (FOTO)

Iako je u početku ignorisao nelagodu u grudima, javio se kod lekara, koji su ostalu u šoku kada ugledali slušalicu na rendgen snimku.

operacija
pixabay.com

Bred Gauthier (38) iz Masačusetsa je slučajno zaspao sa slušalicama u ušima koje je u snu progutao, nakon čega je završio u bolnici, piše Oddity Central.

S obzirom na to da je često znao da gubi slušalice, nije mogao ni da pretpostavi gde su završile, a nelagodu u grudima je ignorisao. Međutim, kada je pokušao da popije čašu vode, grlo mu se napunilo vodom i počeo je da se guši.

Izbacio je vodu tako što se nagnuo prema napred i nastavio sa svakodnevnim obavezama.

Međutim, izgubljene slušalice su mu okupirale misli, jer nigde nije uspeo da ih pronađe, čak ni uz pomoć supruge i sina.

Nakon 15-ak minuta razmišljanja, zaključio je da bi trebalo da ode u bolnicu.

Izbegao ozbiljnije komplikacije

– Doktori nisu mogli da veruju svojim očima dok su gledali rendgen snimke na kojima se jasno videla slušalica. Srećom, odmah su me odveli do odelenja za endoskopiju – rekao je 38-godišnjak za Caters News.

Lekari su ga upozorili da zahvat uključuje rizik od ulaska u želudac ili pluća.

Srećom, to se nije dogodilo, a nakon operacije je pušten kući.

– Srećan smo što su se stvari odvile onako kako jesu i što se sve brzo rešilo, zajedno s time što su se usekle na dobro mesto. Da sam ih slučajno udahnuo ili da su mi blokirale disajne puteve, situacija bi bila puno ozbiljnija – rekao je.

Zanimljivo, nakon svega što je slušalica prošla, ugrađeni zvučnik i dalje radi, ali mikrofon je oštećen.