Ljubav koja je ZGROZILA SVET: ‘Volim svog sina i ŽELIM DETE SA NJIM’ (FOTO)

Venčanje Veridba Prsten
Pixabay.com

Od prvog trenutka kada su se sreli, majka i sin su osetili seksualnu hemiju, zbog čega su sada na meti osude društva.

 

Britanka Kim Vest (51) rodila je sina kada je imala 19 godina, i dala ga na usvajanje.

Međutim, pre dve godine, Kim i Ben (32), za kog se kasnije ispostavilo da je njen sin, sreli su se jer je on tražio biološke roditelje.

Od prvog trenutka kada su se sreli, majka i sin su osetili seksualnu hemiju, zbog čega su sada na meti osude društva, piše Dejli mejl.

Kada su se upoznali, Ben je bio u braku sa Viktorijom, od koje se razveo jer želi sa svojom majkom da zasnuje porodicu. Njih dvoje sada planiraju venčanje i dete.

“Ovde se radi o genetskoj seksualnoj privlačnosti, ne o incestu. Znam da ljudi misle da smo odvratni i da bi trebalo da kontrolišemo svoja osećanja, ali kada doživiš ljubav za koju si spreman sve da učiniš, onda se za nju treba i boriti”, složno kažu Kim i Ben.

Oni su svesni da ih svi smatraju nenormalnim i da je u pitanju nešto potpuno neprihvatljivo, ali oni ne planiraju da odustanu od svoje ljubavi, jer, kako kažu, tako nešto se dešava samo jednom u životu.

“Kada sam upoznao Kim, nisam je gledao kao svoju majku, već kao seksualno biće. Bio sam kod psihoterapeuta i mnogo sam naučio o fenomenu genetske seksualne privlačnosti”, kaže Ben.

Njih dvoje jako žele da imaju dete i odlučili su da ga imaju po svaku cenu – ako ne prirodno, obratiće se surogat majci.

Iz ugla stručnjaka

Genetska seksualna privlačnost je fenomen koji je slabo proučavan. Neki psiholozi veruju da do njega dolazi zbog istih crta ličnosti koje osobe doživljavaju kao privlačne i poželjne kod partnera. Reč je o intenzivnim osećanjima koja se javljaju između razdvojenih članova porodice, koji se prvi put susreću kao odrasli ljudi.

Fenomen je popularizovala Barbara Gonio u Americi 1980. godine, kada se zaljubila u svog sina. I on je bio odvojen od majke kao dete, a kad ju je sa 26 godina pronašao, upustili su se u ljubavnu vezu. Gonio je osnovala i udruženje koja se zalaže za prava punoletnih osoba u incestuoznim vezama.