“MALTRETIRA ME DUH DEČAKA DEJVIDA”: Možda vam zvuči smešno, ali OVAJ ČOVEK IMA DOKAZE (FOTO, VIDEO)

Adam Elis
Twitter.com/moby_dickhead

Adam Elis je Njujorčanin koji tvrdi da ga već neko vreme maltretira duh jednog dečaka po imenu Dejvid.

 

On preko Tvitera objavljuje svoju priču, a nedavno je i počeo da snima kamerom svoj stan ne bi li imao dokaze da se nešto natprirodno dešava u njemu.

 
Elis kaže da pati od paralize u snu i da mu tada u snove dolazi duh mrtvog dečaka sa deformisanom glavom.

On je čak i nacrtao dečaka koga sanja kako sedi na njegovoj stolici. Jednom je sanjao i devojčicu koja je identifikovala dečaka kao “Dragi Dejvid”. Ona mu je rekla da dečaku može da postavi dva pitanja, ako prvo kaže “Dragi Dejvide”, ali ne i treće jer će ga onda ubiti.

Dečak mu je u snovima navodno rekao da je poginuo kada je neko gurnuo policu na njega.

Jednog dana se probudio sa modricom na ruci za koju nije znao otkud mu. Takođe i njegove mačke se ponekad čudno ponašaju, stoje pred vratima i gledaju kao da će neko ući kroz njih, a nikoga nema.

Elis je od avgusta počeo da snima kuću. Nedavno je objavio snimke koji bi mogli da dokažu da je njegov dom zaista zaposeo neki duh.

Na jednom od snimaka se vidi kako se naizgled ničim izazvana pomera zelena tegla na stočiću.

Na drugom snimku se vidi neobično poašanje njegove mačke koja se propela na zadnje noge i šapicama pipa nešto ili nekog koga ne vidimo.

Bilo da je njegova priča tačna ili ne, on je uspeo da privuče pažnju mnogih ljudi koji prate njegove tvitove o “Dejvidu”.loading...