MANIJAK Zadavio devojku pa slike njenog mrtvog tela stavio na internet

Muškarac iz Oregona uhapšen je za ubistvo svoje devojke nakon što je užasne fotografije njenog mrtvog tela objavio na internetu.

Dejvid Mišel Kalac (33) uhapšen je u blizini Portlanda kasno sinoć, prenosi Si-En-En.

Policija je u stanu pronašla mrtvu Amber Lin Coplin (30), nakon što su vlasti dobile informacije o sumnjivim fotografijama koje su objavljene na društvenim mrežama Imgur i 4chan.

– Onaj ko je postavio fotografije, a veruje se da je to Kalac, u komentarima je napisao da će otkriti mesto zločina i šta će učiniti. To smo shvatili ozbiljno – izjavio je policajac Skot Vilson.

U opisu je stajalo „Za par sati proverite vesti iz Vašingtona. Njen sin će se uskoro vratiti iz škole. Pronaći će je i onda će pozvati policiju. Samo sam hteo da podelim sa vama ove fotografije pre nego što me pronađu. Kupio sam vazdušnu pušku koja izgleda poput prave. Kad dođu izvadiću je, i to će biti samoubistvo od strane policije. Shvatam ako sumnjate da govorim istinu, ali proverite vesti. Sada se moram rešiti telefona”.

Autor slika je napisao još i „Ispada da je zadaviti nekoga puno teže nego što to izgleda na filmovima. Borila se prokleto jako”.

Inače, Kalac je od ranije poznat policiji.