“MARSOVCI SU BESMRTNI”! Mladi Rus tvrdi da je ŽIVEO NA “CRVENOJ PLANETI” i otkriva kada će se SVET PROMENITI (VIDEO)

Boriška Kiprijanovič
Print screen/You Tube

Mladi Rus iz Volgograda već dvadeset godina zbunjuje naučnike svojom tvrdnjom da je živeo na Marsu, pre nego što se rodio na Zemlji!

 

Boriška Kiprijanovič tvrdi da je živeo na “ratom opustošenom Marsu”, pa zato već godinama iznosi činjenice o životu izvan Zemlje naučnicima i dalje potpuno nepoznate.

On tvrdi da je “crvena planeta” preživel nuklearnu katastrofu, a da su Marsovci visoki oko sedam metara i da udišu ugljen-dioksid, kao i da su besmrtni, a da njihov proces starenja prestaje u 35-oj godini. Takođe, tehnološki su veoma napredni i sposobni za međuplanetarna putovanja, a Boriška tvrdi i da je sam jednom “posetio Zemlju kao pilot”, piše Daily Mail.

Mladi Rus je više puta govorio i o vezi koju su Marsovci imali sa drevnim Egipćanima, a u prilog tome navodi da će se život na Zemlji drastično promeniti kada se spomenik Velikom Spinksu u Gizi “otključa”, dodajući da je “mehanizam za otključavanje” sakriven iza njegovog uha.

Boriška Kiprijanovič je već u prvim nedeljama svog rođenja pokazao da je “poseban” tako što je mogao da drži glavu bez ičije pomoći, izjavila je njegova majka, inače doktorka, za Daily Mail. Ona je otkrila i da je sa samo nekoliko meseci počeo da govori i to o nekim temama, potpuno nepoznatim njegovim roditeljima, kao i da je sa dve godine znao da čita, piše i crta.