Mislili su da prave IDILIČNU PORODIČNU FOTOGRAFIJU, a kada su je ponovo pogledali SLEDILI SU SE OD STRAHA

fa
facebook

Trebalo je da prođu godine da sada 28-godišnja Rinis Trelfa shvati šta se na fotografiji još nalazi.

 

Naizgled idilična porodična fotografija izazvala je jezu kod članova porodice devojke po imenu Rinis Trelfa koja je, nekoliko godina nakon što je snimak nastao, otkrila na njoj nešto zastrašujuće.

Fotografija je snimljena još 2011. godine kada je ova porodica bila na izletu u blizini engleskog Mančestera, odnosno u predelu Dovestone, a trenutak su odlučili da ovekoveče fotografijom pored jezera.

Ipak, trebalo je da prođu godine da sada 28-godišnja Rinis Trelfa shvati šta se na fotografiji još nalazi.

 

Naime, iza grupe na zidiću se nalazi ruka nepoznate osobe koja je preplašila ovu mladu majku.

Uhvatila me jeza, počela sam da plačem, a knedla mi je stajala u grlu. Znam da tada niko nije bio iza nas. Imamo još jednu takvu fotografiju koja je nastala nekoliko sekundi kasnije, ruke nema nigde – ispričala je 28-godišnjakinja koja je preko društvenih mreža odlučila da potraži stručnjaka za paranormalne aktivnosti kako bi joj objasnio ‘tajanstvenu ruku’.

 
Ova majka veruje da je ruka pokazivala na mladića u sredini fotografije koji je tragično preminuo prošle godine.

Krenula je da istražuje pa je otkrila da mesto na kojem su se fotogrfisali ima mračnu istoriju smrti. Naime, isti dan kada je fotografija nastala, telo mrtve žene pronađeno je u blizini.

Nakon što se fotografija proširila društvenim mrežama, 28-godišnjakinji se javilo nekoliko medija koji tvrde da ruka pripada ženi mladića s kojim je Rinis zagrljena, odnosno ocu njenog deteta.

Otac i ja kasnije smo otkrili da je isti dan na istom mestu pronađeno telo jedne žene. Zapitala sam se da li je to poruka s druge strane. Verujem da je ‘duša’ na fotografiji povezana s nama – uverena je Rinis Trelfa.loading...