MISTERIJA KOJA JE POSTALA GLOBALNI FENOMEN: Posle ove priče nećete žaliti što BEOGRAD NEMA METRO!

Beovoz
Wikipedia

Posle ovoga nikad više nećete sami ući u voz!

 

Godine 2007. jedna studentkinja ispovedila se na Internetu o jezivom iskustvu koje je doživela u londonskoj podzemnoj železnici. U vagonu su bili samo ona i muškarac od 30-ak godina. Na sledećoj stanici ušla su još dva mladića i žena koja je sve vreme bila između njih dvojice. Delovali su problematično, pa se devojka trudila da ih ne gleda, ali muškarac (onaj koji je pre njihovog ulaska bio sa njom u kupeu) premestio se i seo pored nje.

Počeo je da ćaska sa njom kao da se poznaju, a onda se nagnuo i šapnuo joj da mora da izađe sa njim na sledećoj stanici. Kada su izašli i kad je voz otišao, muškarac joj je objasnio da su ženi koju su ova dvojica vukla između sebe virile makaze iz potiljke i da je bila mrtva.

Međutim, priča se tu ne završava. Devojka je dobila odgovor jednog korisnika foruma koji je u Sidneju doživeo sličnu stvar – samo što su bile posredi tri žene od kojih je jedna bila ugušena. Ova urbana legenda kruži godinama i nikome nije jasno da li je reč o nečijoj dobroj mašti ili o fenomenu koji se zaista dešava širom sveta.

Najnovija verzija dolazi iz Njujorka. Bračni par se vraćao kasno noću kući metroom, kada su u voz ušla trojica skitnica. Jedan je bio mrtav pijan. Druga dvojica su, jedan po jedan, izašli iz voza na različitim stanicama i pijancu rekli “Laku noć, Dik”… Bračni par se uplašio da će pijanac promašiti svoju stanicu pa su pokušali da ga probude, ali kada su mu prišli blizu shvatili su da mu je prerezan grkljan, od uha do uha.