MISTERIJA rođenja najvećeg naučnika: Zašto je Tesla rođen baš u SRPSKOJ porodici?

Teslino rođenje se pominje u mnogim pričama, posebno u regionu Balkana. Veliki naučnik je rođen 10. jula 1856. u selu koje je tada pripadalo austrougarskom carstvu, u današnjoj Hrvatskoj. Majka mu se porađala uz pomoć babice, a tu noć kada se Tesla rodio obeležila je strašna grmljavina.

Mnogi uređaji koje danas koristimo sadrže Tesline patente, ideje i koncepte, iako većina i ne zna da upravo veliki naučnik stoji iza njih.

Postoje glasine da je Tesla svoje izume dobio od vanzemaljaca. Da li je to bio glavni razlog zašto je svaki Teslin korak praćen od strane elite?

Od bankara poput JP Morgana, do političara, ljubomornih naučnika i drugih uticajnih ljudi, cilj nije bio samo da se Tesla zaustavi na svom putu da pokloni svoje izume čovečanstvu, već i da se ti isti izumi ukradu van očiju javnosti.

Njegovo istraživanje je bilo pretnja po ono što je čovečanstvu dozvoljeno da zna. Da li je postojalo još nešto skriveno o Tesli što je predstavljalo još veću pretnju?

Teslino rođenje se pominje u mnogim pričama, posebno u regionu Balkana. Veliki naučnik je rođen 10. jula 1856. u selu koje je tada pripadalo austrougarskom carstvu, u današnjoj Hrvatskoj. Majka mu se porađala uz pomoć babice, a tu noć kada se Tesla rodio obeležila je strašna grmljavina.

Babica je bila veoma nervozna, ali Teslina majka joj je rekla da se ne plaši, jer će njen sin biti veoma važna osoba.

Kada se babica pribrala, pitala je Teslinu majku kako zna da će njena beba biti važna osoba. Ona je odgovorila da ne zna zašto, ali da jednostavno zna.

 

Samo njegovo rođenje je veoma interesantno jer se Tesla kasnije u svojim eksperimentima bukvalno igrao sa grmljavinom, a rođen je u sličnim okolnostima. Kao što je njegova majka znala da će on biti važna osoba, Tesla je prosto znao šta treba da radi, zamišljajući uređaje u glavi pre eksperimentisanja.

Tesla je takođe rođen u regionu koji u to vreme nije bio mnogo poznat. Ako verujete raznim sledbenicima Tesle da je Tesla bio vanzemaljac koji se reinkarnirao na ovom svetu, pitanje je zašto je odabrao baš srpsku porodicu, baš taj region i zašto je za vreme njegovog rođenja vladala oluja.

Period u kojem je Tesla rođen podudara se sa starim zoharskim proročanstvom o otvaranju kapija mudrosti na Zemlji. Interesantno je da je i Albert Ajnštajn rođen u to vreme.

“Genije koji je zapalio svet”, kako su ga zvali, doživeo je nešto strašno u svojoj sedmoj godini. Njegov brat Danijel je 1863. godine stradao pri jahanju. Tesla je bio u šoku i priča se da su počele da mu se priviđaju vizije, prenosi Webtribune.

Mnogi ljudi su rekli da je Tesla ceo život patio od mentalnih bolesti koje je uzrokovao gubitak njegovog brata. Logičnije objašnjenje je da je upravo ovaj šok poslužio kao okidač Teslinog uma, što je na neki način bila priprema za korišćenje njegovog jedinstvenog uma.

Kada je studirao u Gracu, Austrija, Tesla je postao veoma dobar u bilijaru. Nekada bi igrao i više od 48 sati zaredom. Tesla je čak jednom prilikom radio u laboratoriji 84 sata bez odmara i spavanja.

Ljudima oko njega, sve se činilo prosto neverovatno. Tesla je imao neuobičajenu količinu energije i crtao je kompletne šeme za čas. Sve ovo ukazuje na dva moguća zaključka: Tesla je bio vanzemaljac ili je mogao na neki način da ih kontaktira.

Verovatno jedan od najpoznatijih Teslinih citata po pitanju komunikacije sa drugim realmima je:

“Moj mozak je samo prijemnik. U univerzumu postoji srž iz koje dobijamo znanje, snagu i inspiraciju. Nisam još došao do tajne te srži, ali znam da postoji”.

Da li je on to pokušavao da zamaskira da je komunicirao sa vanzemaljskom rasom?

Moguće je, ali moguće je i da je radio nešto što se smatra da su radili i Da Vinči i Ajnštajn – komunicirao sa drugim realmima.

Još jedan citat je veoma interesantan:

“Moj metod je drugačiji. Ja ne žurim da radim. Kada dobijem ideju, prvo počinjem da je gradim u svojoj mašti, praveći poboljšanja i upravljajući uređajem u svojoj glavi”.

“Kada uspem da dam oblik svemu što podrazumeva moj izum, kada ga poboljšam na sve načine koje mogu da zamislim i kada više ne vidim nijednu manu, tek onda stvaram finalni proizvod svog mozga”.

Da li je moguće da je Tesla mogao ovako da razmišlja zato što je komunicirao sa vanzemaljcima, drugim realmima ili “srži”, kako ju je on zvao?

Nikola Tesla je napravio laboratoriju u Kolorado Springsu, Kolorado, 1899. godine, kako bi eksperimentisao sa strujom visoke frekvencije i drugim fenomenima. On je u toj laboratoriji primio i snimio kosmičke radio talase na svojim osetljivim instrumentima.

Pričao je tada da je primio vanzemaljske radio signale. Naučna zajednica 1899. godine mu nije verovala, jer tada nije postojalo znanje o kosmičkim radio signalima.

“Nikad neću zaboraviti prvi osećaj koji sam iskusio kada sam shvatio da sam prisustvovao nečemu što bi moglo da ima nebrojene posledice po čovečanstvo. Osećao sam se kao da prisustvujem rađanju novog znanja ili otkriću velike istine” govorio je tada naučnik.

Tesla je otvoreno rekao da je možda bio prvi koji je čuo pozdrav sa druge planete. Ovde je Tesla otišao korak dalje i zamenio prvobitnu “srž” sa vanzemaljskim životom. Osobi otvorenog uma očigledno nije potrebno jasnije objašnjenje.

Ako prihvatimo činjenicu da živimo u vidljivom delu svetla sićušne frakcije koju nazivamo svemir, takođe možemo prihvatiti našu realnost kao projekciju naših umova.

Dokaz se nalazi samo u fizičkom realmu, ali Tesla nije bio ograničen vidljivom svetlošću. Njegov intelekt može se gotovo sigurno pripisati njegovoj komunikaciji sa drugim realmima, a moguće i vanzemaljcima.

Tesla je bio najbrilijantniji naučnik koji je ikada hodao Zemljom i nije ga bilo strah da kaže da veruje u spiritulanost.

On je bio spiritualni naučnik koji je komunicirao sa drugim realmima, a moguće i sa vanzemaljcima, ostavivši iza sebe zaveštanje vredno divljenja u pravoj istoriji čovečanstva.