MISTERIOZNA LETELICA: Ovaj snimak dokazuje da Amerikanci imaju tajni SVEMIRSKI BROD (VIDEO)

NLO
Youtube screenshot

NLO entuzijasti dohvatili su se još jednog videa iz 1969. koji se pojavio na You Tube-u za kojeg sada tvrde da dokazuje postojanje američke supertajne špijunske svemirske letelice.

 

Kažu da taj snimak dokazuje postojanje tajanstvenog broda „TR3-B Black Manta”. Naime, jedan od snimaka sletanja Apola 12 na Mesec pokazuje do sada neotkrivene tri svetle tačkice, piše Dejli Mejl.

Dubljim zumiranjem snimka vidljive su tri tačkice za koje teoretičari zavere tvrde da potiču sa letelice proizvedene u sklopu vrlo tajnog američkog vojnog programa. Astronauti su ovu letelicu često viđali u orbiti, navode teoretičari.

Secureteam10, koji povremeno objavljuje ovakve teorije, kaže da su tačke potekle od svemirskog broda TR3-B Black Manta.

Teoretičari zavera kažu da je TR3-B zapravo letelica bez repa sa fiksiranim krilima koju je razvio SAD. Teorija o postojanju tog aviona potekla je nakon što je viđeno nešto tome slično iznad doline Antelope u južnoj Kaliforniji.

Jedan od NLO lovaca tvrdi da su austronauti često naletali na vanzemaljce u svojimApolo misijama. Jednom je čak snimljen astronaut kako govori o tome da su mu svemirci leteli iznad glave dok je stajao na Mesecu. Taj snimak proglašen je neverodostojnom jer je izvučen iz konteksta.

Kritičari ovih teorija postavljaju pitanje zašto bi navodno supertajni svemirski brod imao upaljena svetla, zato bi NASA nešto sakrila pogotovo ako uzmemo u obzir da bi otkrivanjem tako velike stvari zasigurno dobila veća sredstva za finansiranje iz proračuna, i slično.