MRAČNA PREDVIĐANJA za 2017. godinu: Pad Amerike, uspon Kine i planetarni obračun

Nostradamus
wikipedia.org

Nostradamusovi tumači tvrde da nas očekuje mračna godinu u kojoj će izbiti globalni sukob.

 

Ako je verovati čuvenom proroku Nostradamusu svet u 2017. godini očekuje početak trećeg svetskog rata.

Tumači francuskog vidovnjaka Mišela de Notr Dama, poznatijeg kao Nostradamus, tvrde da će nova godina doneti globalni nemir.

Skriveni bes lažne trube nateraće Vizantiju da promeni svoje zakone. Iz Egipta će doći čovek koji želi da se zakoni povuku, promene novac i standardi – reči su vidovnjaka u kojima tumači vide novog predsednika Amerike, Donalda Trampa.

Opravdanje su im sličnosti termina “trumpet” (truba) i “Trump” (Tramp), pa veruju da će predsednik SAD reagovati na migrantsku krizu i dovesti do pucanja evra kao valute. Međutim, dok jedni smatraju da će njegov pokušaj da odbrani Izrael dovesti do novog svetskog rata, drugi tvrde da će planetarni sukob izazvati ubistvo američkog predsednika, a da će ga iskoristiti Antihrist, koji će u novoj godini stići do najviših položaja, piše američki Inkvizitr. 

Postoje i nešto blaža tumačenja stihova lekara iz 16. veku, pa Kanađanin Aleks Nudelman tvrdi da je vidovnjak najavio da će u 2017. u Ukrajini biti uspostavljen mir, da će Amerika izgubiti status supersile, dok će se Kina uzdići, a dve Koreje spojiti. 

Nostradamus je najavio takozvane vrele ratove, koji će eskalirati zbog globalnog zagrevanja i nedostatka prirodnih resursa, posebno vode. Ipak, najveća pretnja biće teroristički napadi biološkim oružjem – tvrdi Nudelman, ali ne navodi stihove iz kojih je sve to zaključio.

Obama poslednji predsednik Amerike?

Mnogi svetski mediji setili su se i čuvene bugarske proročice Baba Vange, pa podsećaju da je ona predvidela da će Barak Obama biti poslednji predsednik Amerike. Kako tvrde, to znači da Donald Tramp, uprkos pobedi na izborima, neće preuzeti Belu kuću, već će mu se nešto dogoditi pre 20. januara.

Svi će verovati u njega, ali on će srušiti zemlju u kojoj će izbiti rat Severa i Juga – navodno je rekla Bugarka za Obamu.

Podsetimo, ona je predvidela i da će u 2016. Evropa doživeti veliku katastrofu i da će biti pretvorena u pustinju bez ljudi, pitanje je koliko su njena proročanstva precizna.