MRTAV ČOVEK HODA: Momak ODSEKAO NOS, ZAŠILJIO UŠI I ISTETOVIRAO OČI kako bi ličio na LEŠ (FOTO)

Neverovatnim skrnavljenjem lica mladić je želeo da njegova glava poprimi izgled mrtvačke lobanje.

printscreen/instagram.com/kalacaskull

Momak iz Kolumbije koji je u umetničkim krugovima poznat po pseudonimu “Kalaka Skul” odsekao je svoj nos, osakatio oba uha, a lice istetovirao tako da mu glava sada liči na mrtvačku lobanju.

Tokom poslednje dve godine dobrovoljno se izlagao hiruškim intervencijama, a skeletima je fasciniran još od najranijeg detinjstva. Sa transformacijom je počeo posle smrti majke, koja se do kraja života protivila njegovoj bizarnoj želji.

UMRO “DEČKO ZOMBI”: Potrošio je hiljade dolara da bi LIČIO NA LEŠ, a sada je STVARNO MRTAV (FOTO)

🔥🔥🔥💯💥

A post shared by кαlα¢αsкυll (@kalacaskull) on

Jedna od prvih procedura bila je odsecanje dela nosa i ušnih školjki. Kalaca je potom isekao jezik na pola i trajno ga ofarbao u modro plavu boju. Zatim se pristupilo tetoviranju lica i očnih kapaka. Tetovirao je i predeo oko usana, a glavu je obrijao do temena kako bi se videle sve njegove tetovaže.

Kalaca je prvi Kolumbijac koji je dobrovoljno promenio lični opis sakaćenjem, što je izazvalo kritiku javnosti u ovoj zemlji.

IDEMO NA MARS: Momak je potrošio 50 hiljada dolara da bi izgledao kao BESPOLNI VANZEMALJAC (FOTO)

Vamos por esos 10k

A post shared by кαlα¢αsкυll (@kalacaskull) on

On ne odustaje od eksponiranja i redovno objavljuje fotografije svog lica na instagram profilu. Primedbe, kako kaže, doživljava kao čin nepristojnosti.

– To je kako kada bi neko dobacio ženi zbog ugrađenih silikona. Meni je novi izgled pomogao da bolje prihvatim sebe. Operacije su mi pomogle da ostvarim snove i neću se zaustaviti na ovome. Normalna sam osoba, samo se malo razlikujem od drugih. To je slično kao drugačiji stil odevanja ili slušanje neke druge muzike. Osećam se dobro u svojoj koži – kaže Kalaka, a prenosi britanski Metro.

NAJBIZARNIJI ČOVEK NA SVETU: Laki Dajmond Rič je NAJTETOVIRANIJA osoba na planeti (VIDEO)