Muškarac iz Kazahstana se PRERUŠIO U ŽENU i zamalo postao MIS, a ovo je NJEGOV RAZLOG (FOTO)

Eli Dijagilev
Print screen/You Tube

Arina Alijeva, 22-godišnja finalistkinja takmičenja Miss Virtual Kazakhstan 2018, nedavno je šokirala javnost priznanjem da je zapravo muškarac.

 

Sve je počelo raspravom kojom je Eli Dijagilev, mladi model iz Kazahstana, želeo svojim prijateljima da dokaže da se nekada kod žena kao najveći kvalitet cenila harizma, dok većina mladih žena danas smatra da će ih najlepšim učiniti dobra odeća, šminka i frizura.

Eli je dodao da bi, pomoću savremene kozmetike, digitalne obrade fotografija u Fotošopu i generalne izveštačenosti u industriji lepote, čak i muškarac danas mogao da prođe kao lepa žena.

Njegovi prijatelji nisu se slagali s tim, pa je odlučio da dokaže svoje tvrdnje tako što se prijavio na takmičenje za virtuelnu mis Kazahstana.

Eli je tako postao Arina, a s obzirom na to da od svoje 17. godine radi kao maneken, vrlo je dobro upućen u popularne trendove kada je reč o lepoti.

Prerušio se, objavio svoje fotografije na internetu, i čekao reakcije publike.

Арина Алиева 24 года Шымкент #missvkz #mvk2018

@ aalieva7252 је поделио/ла објаву дана

Na iznenađenje njegovih prijatelja, Arina je ušla u finale, i imala velike šanse da pobedi u takmičenju. Ipak, pošto je već dokazao da je u pravu, Eli je odmah po proglašenju finalista objavio video u kojem je priznao da Arina ne postoji.

Dijagilev je istakao da nije imao nameru da obmanjuje ljude, već da dokaže mladim devojkama koliko je danas lako ostvariti spoljašnju lepotu – toliko lako, da čak i suprotan pol to može da uradi.

Eli se zato nada da će ih njegov primer naučiti da više cene svoju individualnost i unutrašnju lepotu.loading...