Na Antartiku OTKRIVENA “SNEŽNA PIRAMIDA”, svet bruju o drevnoj IZGUBLJENOJ CIVILIZACIJI

piramide
youtube/ screenshot

Postoje indicije da je na Antarktiku nekada postojala civilizacija i da je ovaj kontinent nekada bio mnogo više od leda i pustoši!

 

Foto: youtube/ screenshot

Ove indicije sada bi mogle da budu i potvrđene, budući da snimci Google Eartha pokazuju objekat sa četiri ravnomerne strane koji podseća na piramidu!

Britanska naučnica Vanesa Boman, koja radi na istraživanju Antarktika izjavila je da je ovaj kontinent nekada bio bogat tropskim šumama i da je imao klimu sličnu današnjem Novom Zelandu. Leti, ona je išla i do 20 stepeni Celzijusa.

Piramidalna struktura na Antarktiku ranije nije primćena zbog velikih količina snega i leda, a pretpostavka je da je globalno zagrevanje dovelo do otapanja pa stoga i pojave piramidalne strukture, piše britanski Metro. 

Internetom kruži jedan snimak koji je postao hit među teoretičarima zavera, a na njemu se vidi navodno misteriozna piramida na Antarktiku.

Neki teoretičari kažu da je reč o “vanzemaljskoj bazi” koju je, kako tvrde, prošle nedelje posetio američki državni sekretar Džon Keri tokom boravka na Antarktiku.

Pogledajte snimak:loading...