NA OVO JE ČEKALA 15 GODINA: Organizovala žurku i provela se kao nikad, a povod za nju je izuzetno BIZARAN

Suprug je potpuno nestao i nikada je nije zvao.

pixabay.com

Žena koja je 15 godina pokušavala da se razvede od svog supruga priredila je luksuznu zabavu kada je konačno dobila papire za razvod.

Ketrin Navaro (34) iz Nju Džersija imala je samo 20 godina kad se udala za sada bivšeg supruga Marka 2005. godine, piše “San” (The Sun), a prenosi “Vecernji.hr”.

Iako je odnos počeo lepo, ubrzo je postao otrovan, jer je Ketrin otkrila mračne tajne o svom suprugu. Nedugo nakon toga podnela je zahtev za razvod, međutim Mark je tada nestao i nikada je više nije zvao.

Sud je mogao da joj odobri razvod u njegovom odsustvu samo ako dokaže da je mukotrpno tražila svog supruga, uprkos tome što ju je napustio.

On je nestao s lica zemlje i nikada mi se više nije javio, niti sam imala pojma gde je. Morala sam da dokažem sudu da sam ga svuda tražila – rekla je Ketrin.

U martu ove godine konačno joj je i odobren razvod koji je tako dugo tražila. Kako bi proslavila, priredila je luksuznu proslavu povodom razvoda. Oko 30 zvanica uživalo je u zabavi uz hranu, alkohol, ali i prigodne plakate na kojima je pisalo ”Dečko, zbogom” i ”Srećno rastavljena”.