NAJBIZARNIJA SMRT IKADA! Slikao selfi, pa upao u PLANINU SAPUNICE! Nakon toga, počeo je HOROR (VIDEO)

Jedan čovek je stradao kada je pokušao da napravi selfi i upao u brdo sapunice koje se stvorilo iznad jako zagadjenog potoka u Meksiku.

Twitter/@diarioelpopular

On je danas pronađen mrtav, pet dana pošto je upao u planinu od sapunice visoku šest metara. Policija u meksičkoj državi Puebla je za njim tragala sve do danas.

Lokalna kancelarija za civilnu odbranu krenula je u ponedeljak potragu za čovekom koristeći vatrogasne šmrkove da raznesu sapunicu i veliki ventilator da razduva put u toj penastoj masi. Skoro ceo dan im je trebalo da pronađu njegov automobil.

Meksičke vlasti navode da je višak deterdženta iz domova koji se izliva u potoke koji ulaze u rezervoar Valsekiljo izazvao nagomilavanje sapunice. Ti potoci nose takođe razne vrste domaćeg otpada i to sve upada u reku Atojak.

Snimci pokušaja spasavanja od ponedeljka pokazuju kako spasioci pokušavaju da uđu u planinu od sapunice koja se nadvijala iznad njih. 

Danas su stanovnici mesta Tekamačalko, gotovo 50 kilometara nizvodno od mesta gde je nesretni čovek upao, javili vlastima da su videli telo u potoku.

Portparol tog mesta rekao je da lični dokument nađen na telu ukazuje da se radi o čoveku koji je upao u potok u nedelju. Njegovo ime još nije zvanično objavljeno.