NAJBIZARNIJE PRIČE 2018. GODINE: Soliter u obliku penisa je SMEŠAN, ali verujte – ima JOŠ LUĐIH priča (FOTO)

Iako se 2018. završila, dugo je nećemo zaboraviti jer su se ove godine izdešavale vrlo neobične priče. Neke od njih su javnost ostavile u šoku kao što je, na primer, žena koja je ubila momka, a ostacima njegovog tela nahranila pakistanske radnike, ili, pak, neboder u Kini koji izgleda poput muških genitalija.

Printcreen

Indijan Ekspres (Indian Express) napravio je popis najbizarnijih priča koje su obeležile godinu za nama. 

Žena ubila momka, pa potom od njega napravila rižoto

Kada je pakistanskim radnicima koji su radili u Ujedinjenim Arapskim Emiratima bila ponuđena machaboosa (tradicionalno jelo s rižom i mesom) nisu mogli ni da slute da je jedinstveni sastojak ovog jela ljudsko meso. Naime 30-godišnja žena kasnije je priznala kako je zapravo zaklala svog dečka, iseckala njegove ostatke i dala ih kao obrok građevinskim radnicima.

Kineski neboder koji liči na muške genitalije 

Medijski centar koji se nalazi u jugoistočnoj Kini danima je ismejavan na društvenim mrežama jer je javnost podsećao na muške genitalije. Za izgradnju ove zgrade bile su potrebne dve godine, međutim, osude javnosti pojavile su se odmah nakon završetka radova.

Pivo od vaginalnih bakterija

Poljska kompanija proizvela je novo piće. Ovo pivo napravljeno je od vagnalnih bakterija zgodnih čeških modela. Projekat je započet 2016. godine, a pivo se na policama trgovina pojavilo tek u 2018. godini.

PROPALO IZNENAĐENJE: Zbog muža kupila seksi čarape, a on joj polomio noge (FOTO)

Suprug tražio razvod zbog nedostatka seksa na medenom mesecu

Iako se veruje da su upravo prvi meseci braka oni najteži, ima onih koji su bili toliko nestrpljivi da su razvod braka zatražili odmah nakon medenog meseca. Muškarac iz Ujedinjenih Arapskih Emirata prekinuo je medeni mesec i vratio se kući kako bi zatražio razvod zbog nedostatka seksa.

Venčanje žaba

O venčanju dve žabe u Indiji pisali su mnogi mediji. Naime prema verovanju venčanje dve žabe zadovoljava bogove kiše, te će zbog ovog čina poslati više padavina.

Živi leš

Kineskinja Čen bez prethodne konsultacije s lekarom poslala je telo svog muža, koji je bolovao od raka želuca, u mrtvačnicu. Tek nakon što je patolog počeo da radi na pripremi tela za pogreb, čovek po imenu Hung počeo je da mrda ustima i prstima.

Kineski kondomi premali za muškarce iz Zimbabvea

kondomi
pixabay.com

Kineska roba uzima primat na tržištima širom sveta. Međutim, upravo zbog te masovne proizvodnje u javnosti se stvorilo nepoverenje kada je u pitanju njihov kvalitet. Ipak, nije kvalitet jedino što brine muškarce Zimbabvea. Naime, njima su kondomi koje proizvode Kinezi jednostavno premali i traže da ih povećaju.

Nakon 40 dana razveli se zbog šavarme

Jedna Arapkinja odlučila je da se razvede od svog muža nakon što je on odbio da joj kupi testo za šavarmu i to samo nakon 40 dana braka.

ORIGINALNO: Napravila ćerki tortu za rođendan, a fotografija sa slavlja zapalila je internet (FOTO 18+)

Napili se na medenom mesecu i kupili hotel

Jedan novopečeni par toliko se napio na medenom mesecu, da su kupili hotel na Šri Lanki u kojem su boravili.

Doktori izvadili upaljač u čovekovom telu nakon 20 godina

Najčudnija stvar koja se dogodila ove godine na polju medicine jeste kada su doktori nakon dvadeset godina iz stomaka muškarca izvukli upaljač. Nakon što su ga izvukli, rekli su kako je prava sreća što upaljač nije doputovao do njegovih creva jer bi ga to ubilo.