NAJJEZIVIJI KRICI: Poslušajte kako zvuči ISTERIVANJE ĐAVOLA iz devojke koja je ubrzo UMRLA! (AUDIO)

Anelize Mihel
Printscreen

Nemojte ovo slušati naglas i pred malom decom - što je sigurno, sigurno je.

 

Anelize Mihel imala je 23 godine kada je preminula od posledica višemesečnog egzorcizma koji su nad njom sprovodila dvojica rimokatoličkih sveštenika po nalogu vircburškog biskupa.

Ovoj budućoj nastavnici dijagostikovali su epilepsiju, a egzorcizam su sprovodili sveštenici Arnold Renc i Franc Alt. Svi koji su bili u kontaktu sa njom bili su ubeđeni da je bila posednuta demonima. Pri kraju sesija, koje su trajale više od deset meseci, Anelize je počela da odbija hranu. Umrla je teška samo 31 kilogram.

Aprila 1976. godine sud je zbog “ubistva iz nemara nepružanjem pomoći” osudio roditelje i oba sveštenika na šest meseci zatvora uslovno.

O slučaju Anelize Mihel snimljena su dva filma – “Egzorcizam Emili Rouz” i “Rekvijem” – koji predstavljaju slobodna tumačenja priče. U nekim biskupijama Katoličke crkve, prvi film je korišćen u svrhu crkvene propagande. Na mnogim katedrala bili su polepljeni plakati sa preporukom da katolici ovaj film moraju da odgledaju.

Katolička crkva je, međutim, promenila svoje stanovište – iako je najpre odobrila egzorcizam Anelize Mihel, pa su događaj kasnije proglasili slučajem mentalne bolesti.

Ipak, mnogi ljudi i danas veruju da je Mihelova bila posednuta demonima, a njen grob je danas mesto hodočašća.

Poslušajte kako je zvučala jedna od poslednjih egzorcističkih sesija obavljenih nad ovom sirotom devojkom.