Najpoznatiji hakeri na svetu tvrde: NASA zna da postoje VANZEMALJCI i uskoro će to da potvrdi!

vanzemaljac
pixabay.com

Prošle nedelje NASA je objavila postojanje 219 novih planeta, od kojih su 10 "stenovite planete" kakva je i Zemlja. To bi mogao da bude početak u otkrivanju postojanja života izvan naše planete.

 

Hakeri iz grupe Anonimus, sigurni su da NASA uskoro planira da objavi otkriće vanzemaljskog oblika života.

Jedan od njihovih poslednjih videa objavljen na Jutjubu tvrdi upravo to. Prema njihovim navodima, tokom poslednjeg sastanka američkog državnog Komiteta za nauku, svemir i tehnologiju portparol NASA profesor Tomas Kurbuhen je izjavio sledeće:

 
Naša civilizacija je na pragu otkrića vanzemaljskog života u kosmosu. Imajući u vidu različite aktivnosti i misije koja tragaju za vanzemaljskim životom, mi smo na korak od jednog od najznačajnijih otkrića u istoriji, bez presedana.

Anonimusi navode da dokazi pokazuju da se “sigurno nešto događa na nebesima iznad nas”.

Cela priča bi možda mogla da izgleda kao da je na dugačkom štapu, ali se dokazi koji potkrepljuju postojanje vanzemaljskog života sve više pronalaze.

Prošle nedelje NASA je objavila postojanje 219 novih planeta, od kojih su 10 “stenovite planete” kakva je i Zemlja.

Sve one se, prema izveštajima, nalaze u takozvanoj “Cirkumstelarnoj nastanjivoj zoni”, delu Sunčevog sistema koji nije ni previše blizu – zbog čega nije ni previše vruć, a ni previše daleko – pa nije previše hladan.