NE MOŽE DA ŽIVI BEZ SAHRANE: Nijedan pogreb ne može da prođe bez nje, a optužuju je da dolazi samo zbog OVOGA

sahrana
Pixabay.com

Odlazak na sahranu svima predstavlja pravu muku, ali ima i onih koji ih redovno obilaze iz prilično bizarnih razloga. Jedan takav primjer je Tereza Dojl (65) iz Engleske, koja već 14 godina prisustvuje svakoj lokalnoj sahrani zbog - besplatne hrane i pića.

 

Tereza je naišla na optužbe nekoliko ljudi koji tvrde da dolazi na sahrane samo kako bi posle mogla da uživa u obilju ića i pića.

Navodno se pojavi i pretvara da je poznavala pokojnu osobu, ponekad i popriča s članovima porodice, a kruže glasine da čak uzima i deo hrane sa sobom.

–Tereza svaki put sedne na svoj bicikl u svakodnevoj odeći svetle boje, ali u korpi ima crnu odeću u koju se presvuče pre sahrane– tvrdi jedan njen komšija.

Margaret Vajthed, meštanka koja je nedavno sahranila svoju ćerku, kaže da se Tereza pojavila na sahrani i rekla joj da je radila kao konobarica zajedno s njenom ćerkom, iako preminula nikad nije radila kao konobarica.

–Jela je kao da sutra ne postoji, a na kraju je napunila vrećicu s hranom i ležerno sela na bicikl. Ostala sam u šoku– priča Margaret.

Teresa je u svoju obranu rekla da je to “njen posao i da mora da ide na sahrane“, a s jedne je navodno otišla s gađenjem kad je shvatila da neće biti hrane i pića.