Ema kaže kako je osetila da i dalje vibrira negde unutra, ali nije bilo nikakve šanse da ga izvade. Uzalud su oko sat vremena pokušavali vilicom i hvataljkom za roštilj. Tada im je postalo jasno da moraju u bolnicu. Bilo im je užasno neprijatno da objašnjavaju medicinskom osoblju šta se dogodilo, posebno zato što su bili potpuno pijani.

Zapravo, bili su toliko pijani da nisu bili u stanju da sami sebe odvedu u bolnicu, već je Hitna pomoć morala doći po njih.

Najpre su je smestili pod rendgen, a potom odlučili kako je preduboko u telu i neće ga moći bezbolno izvući kroz rektum. Nestašni vibrator iz nje su izvadili pod opštom anestezijom – i dalje je vibrirao. Tešili su je rečima kako ovakve slučajeve imaju često. Ponudili su joj da seks igračkicu ponese kući, ali ona je to odbila.

– Bila sam u tolikom šoku da nisam osećala bol – rekla je ona kasnije.

Ema je odlučila da podeli svoje bizarno iskustvo sa javnošću jer želi da upozori parove da pripaze šta rade u krevetu, te da ne izbegavaju odlazak u bolnicu ako nešto krene po zlu, kao u njenom slučaju. Stavila je na Fejsbuk i svoje fotografije dok je ležala u bolnici, a pokazala je i model ružičastog vibratora koji im je zadao toliko muke, pišu strani mediji.loading...