NE ZNA KO JE OTAC DETETA! Trodnevna seansa u NEMAČKOM BORDELU promenila je njen život zauvek!

Muškarac
Foter/ JJP BOLGER Photography / photo on flickr

Iako je preduzela sve moguće korake kako bi saznala identitet oca svog deteta, sud u Nemačkoj je poslao odričan odgovor.

 

Djevojka iz njemačkog grada Halea, ostala je trudna posle trodnevne seanse u jednom bordelu. Provela je celi vikend u društvu žigola, a ubrzo nakon toga ostala je šokirana kada je saznala da je trudna.

Odmah je preduzela sve radnje kako bi saznala identitet oca svog deteta, ali je tada usledio novi šok. Bordel ne želi da ustupiti informacije o svojim zaposlenima zbog “etičkog kodeksa” .

Sve što zna o svom ljubavniku i ocu deteta je da se zove Mihael i da je bio na drugom spratu, a bordel je izdao sopštenje

– U trenutku njenog boravka u bordelu, bile su četiri osobe po imenu Mihael i da bi bilo preterano da svaki od njih iznosi svoje intimne detalje – pisalo je.

Korak dalje bio je odlazak na sud i zahtev za informacije koje joj puno znače, ali je i pred zakona dobila odričan odgovor.

– Budući da žena ne može detaljno opisati svog ljubavnika, ne možemo dopustiti da se intimni podaci tako olako objavljuju. Zaposleni u bordelu imaju pravo na poštovanje svoje privatnosti – stoji u saopštenju suda.loading...