Usamljeni ste? Još uvek osećate posledice raskida? Zoološki vrt u San Francisku ima rešenje posle koga ćete se sigurno osećati bolje!

Ovaj zoološki vrt nudi šansu svima koji to žele da na Dan zaljubljenih usvoje bubašvabu ili ogromnu škorpiju kako bi se na pravi način podsetili svojih ljubavi, piše Hafington post.

Zoo-vrt na ovaj način skreće pažnju javnosti na svoje najmanje privlačne stanovnike, a sredstvima dobijenim od usvojitelja neguju ostale životinje.

– Ova stvorenja su agresivna, aktivna i noćne ptice. Kao i vaš ‘bedni bivši’, najčešće se mogu pronaći u mračnim rupama gde kopaju razgranate tunele ili pećine – navodi se na promo strani pustinjske škorpije.

Foto: Printscreen San Francisko zoo

– Slično, kao i znate-već-ko, kada odgovarajuća žrtva dođe, škorpija je kleštima zgrabi i izbode plen…Šarmantno – takođe piše u ovoj neobičnoj reklami.

Za 50 dolara i više, donator može da trajno usvoji škorpiju, a zoo-vrt će osobi koja je inspirisala usvajanje poslati sertifikat i plišanu škorpiju. Bubašvaba koju zoo-vrt reklamira kao „ljubavni otpad” košta 25 dolara.

Foto: Printscreen San Francisko zooloading...