NEZAMISLIVA NOĆNA MORA: Spremali su se da je BALSAMUJU, pa shvatili jezivu stvar o pokojnici

Dvadesetogodišnja Timeša Bošamp, proglašena mrtvom u svom domu u predgrađu Detroita, otvorila je oči tokom priprema za balzamovanje.

Pixabay.com

Da budem potpuno iskren, pripremali su se da izbace krv iz mrtvog tela kako bi se leš zaštitio od raspadanja“, rekao je medijima Džefri Figer, advokat kojeg je angažovala porodica Bošamp.

Vatrogasna jedinica Sautfilda saopštila je da je bila uključena u bizaran sled događaja u nedelju, koji je počeo time što je ekipa hitne pomoći pozvana da pomogne dvadesetogodišnjoj ženi koja nije davala znake života.

Hitna pomoć je pokušavala 30 minuta da je vrati u život i konsultovala se s doktorom u centrali, koji je „ženu proglasio mrtvom na osnovu medicinskih informacija koje je dobio“ s lica mesta, saopštili su vatrogasci.

Kancelarija glavnog patologa za okrug Oukland navela je da telo može da se preda porodici bez autopsije.

Onda je došlo do neverovatnog obrta. Sat vremena nakon što je prevezena u centar za sahrane „Džejms H. Kol“ u Detroitu, utvrđeno je da je živa.

Osoblje centra je utvrdilo da diše i pozvalo hitnu pomoć.

„Baš kada su otvorili plastičnu kesu kako bi je pripremili za balzamovanje, otvorila je oči“, rekao je porodični advokat.

Bošampova je bila u kritičnom stanju u ponedeljak, rekao je Brajan Tejlor, portparol Medicinskog centra u Detroitu.

Mnogo mi je teško. Neko je moju ćerku greškom proglasio mrtvom“, rekla je majka Erika Latimore.